• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Houten krukje

Merken

De houten krukjes zijn tegenwoordig erg populair, dankzij de verschillende mogelijkheden op het gebied van afwerking en kleur van het hout is een krukje erg veelzijdig. De houten krukjes kan je op verschillende mogelijkheden gebruiken. In beginsel is een krukje natuurlijk bedoeld als zitplek, maar een houten krukje kan ook erg goed worden gebruikt als bijzettafel en zelfs als decoratief accessoire in je interieur. Met het toevoegen van een houten krukje aan je interieur kan je een geheel andere sfeer creëren, de mogelijkheden met een houten krukje zijn bijna eindeloos!

Een houten kruk als sfeermaker

Hout is van nature een materiaal dat een warm gevoel overbrengt, in welke kleur dan ook. Dankzij het feit dat hout een natuurproduct is, is hout daarnaast ook erg bewerkelijk. Dit betekent dat je diverse vormen kan creëren met hout. Dit is ook het geval bij de houten krukjes, je vind de krukjes met allerlei soorten bewerkingen. Zo kan een houten krukje een ruwe uitstraling hebben die goed past bij een industrieel interieur, maar ook een fijne afwerking waardoor het houten krukje minder in het oog zal springen. De vorm en kleur zijn dus erg bepalend voor de uitstraling die het houten krukje afgeeft. Een ronde vorm komt het meeste voor bij de krukjes, hoewel een meer natuurlijke boomstam uitstraling tegenwoordig ook vaker te zien is. Beide soorten krukjes brengen een heel ander gevoel over. Welk krukje je kiest is daarom afhankelijk van de sfeer die je wilt gaan creëren in jouw interieur. Iets dat ook erg populair is tegenwoordig, is het gebruik van een houten krukje in een badkamer. Door het plaatsen van een houten krukje in een neutrale badkamer creëer je een warmere sfeer doordat je de neutrale uitstraling van de badkamer doorbreekt. Voor elk type interieur en voor elke ruimte in jouw huis heeft Houss.nl een geschikte houten kruk in haar assortiment!

De multifunctionaliteit van een houten krukje

Een houten krukje is ooit gemaakt om op te zitten. Die functie is het krukje nooit verloren, nog altijd kan je heel gemakkelijk een extra zitplek creëren door een krukje erbij te pakken. Naast het creëren van een zitplaats heeft de houten kruk nog talloze andere mogelijke toepassingen. Zo kan je een dienblad op een houten krukje plaatsen om deze in een handomdraai om te toveren tot een stijlvolle bijzettafel. Heb je genoeg van de houten kruk als bijzettafel? Gebruik hem dan als decoratie en hang er een plaid over voor een gezellige sfeer. Heb je liever een salontafel met een persoonlijke tint? Voeg dan een aantal houten krukjes samen tot een salontafel die volledig naar jouw smaak is. De mogelijkheden met een houten krukje zijn eindeloos!