• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industrieel krukje

Merken

Een steeds populairder wordende interieurstijl is het industriële interieur. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van stoere materialen als hout en metaal en vaak komen de kleuren grijs, wit en zwart veelvuldig voor. Een typisch industrieel interieur is goed herkenbaar aan het gebruik van ruwe materialen als houten balken en ijzeren meubels. Een ideaal meubelstuk is al jarenlang het krukje. Dit vaak onderschatte meubel heeft zich al eeuwen bewezen als een multifunctioneel woonaccessoire en leent zich perfect voor het industrieel interieur.

Alle soorten en maten krukjes

Het krukje is een meubelstuk dat in vele soorten, maten en kleuren te krijgen is. Voor ieders smaak is er keuze genoeg. Het mooie hier aan is dat er hierdoor altijd een aantal krukjes zijn die perfect in jouw interieur passen. In de collectie van Houss.nl komen industriële krukken voor die onder andere gemaakt zijn van metaal en leer, metaal en hout en metaal. Wil je een warmer accent toevoegen aan je industriële interieur? Dan is het krukje die gemaakt is van metaal en hout een hele goede optie. Hout straalt van nature namelijk een warme sfeer uit waardoor je een ruimte in je woning kunt voorzien van iets meer gezelligheid. Vind je het leuk om een woonaccessoire in je interieur toe te voegen die de aandacht stevig naar zich toe trekt? Als je een industrieel interieur hebt is het dan erg leuk om een krukje te plaatsen die geheel wit is. Dankzij de opvallende kleur wordt het accent sterk op het krukje gelegd. In de collectie van Houss.nl komen de industriële krukken in alle soorten en maten voor. Zo zijn er krukjes van By-Boo en BePureHome die in hoogte verstelbaar zijn, ideaal voor multifunctioneel gebruik, en krukjes met een vaste hoogte. Bij Houss.nl is er altijd een industriële kruk die perfect bij je past!

Multifunctioneel gebruik van een kruk

De kruk is een meubelstuk dat op vele manieren te gebruiken en te plaatsen is in je woning. Zo kan je ervoor kiezen om de kruk op de traditionele manier te gebruiken als zitplaats, maar denk ook eens aan de andere mogelijkheden. Het is namelijk ook erg leuk om jouw krukje te gebruiken als bijzettafel of om deze te gebruiken als tafeltje om decoraties op te plaatsen. Een kruk die in hoogte verstelbaar is, is bijvoorbeeld ideaal als bijzettafel. In een handomdraai heb je de kruk hoger gemaakt, als je wilt plaats je er nog een dienblad op en je eigen bijzettafel is klaar voor gebruik. En wat dacht je van een kruk in de industriële hal waarop een fleurige bloem in een mooie bloempot staat om een levendiger indruk aan jouw hal te geven? De mogelijkheden met een kruk zijn bijna eindeloos te noemen. Op deze manier kan je ervoor kiezen om jouw industriële interieur geheel naar eigen wens in te richten en aan te passen!