• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gebreide poef

Geen producten gevonden...

Gebreide woonitems worden met de dag weer populairder. Deze woonartikelen zijn helemaal weer hip en ze zorgen voor een knusse en warme sfeer in je woning. Deze gebreide producten zijn heerlijk zacht waardoor ze erg geschikt zijn om te gebruiken bij verschillende zitmeubelen. Een voorbeeld hiervan is de poef, gebreide poefs zijn multifunctioneel en brengen ondanks het geringe formaat een verrassend warme sfeer in het interieur. Bij Houss.nl vind je diverse gebreide poefs die de sfeer in jouw interieur voorzien van een echte boost!

Nieuw concept

Breien wordt vaak geassocieerd met de ouderwetse bezigheid waardoor het in veel gevallen een saaie lading kan hebben. De combinatie van breien met nieuwe, hippe woonartikelen laat zien dat dit ook anders kan. De mooiste combinaties worden gemaakt met gebreide producten, hierdoor voorzie je jouw interieur van een ware eyecatcher. Het ouderwetse idee van het breien wordt dus op een hippe en doeltreffende manier in een gloednieuw jasje gestoken, perfect voor de mensen die van unieke en vernieuwende woonitems houden!

Eyecatcher

Dankzij het opvallende breiwerk is een gebreide poef in veel gevallen van zichzelf al een ware blikvanger. Wil je dit nog iets verder doorvoeren en een ware eyecatcher in je woning plaatsen? Kies dan voor een gebreide poef in een opvallende kleur of met een nog opvallender breipatroon, hierdoor maak je jouw interieur absoluut uniek en je voegt tegelijkertijd een echte eyecatcher toe. Een gebreide poef met oker kleur is hier bijvoorbeeld erg geschikt voor, door de opvallende kleur springt de poef in het oog!

De toepassing van je poef

De poef is een erg veelzijdig woonaccessoire. In veel woningen is een poef te vinden en overal wordt deze weer anders gebruikt. Een poef is te gebruiken als extra zitplekje voor wanneer er visite komt, maar natuurlijk ook als voetenbankje. Een gebreide poef is voor beide toepassingen erg geschikt doordat hij erg zacht is, dit zorgt voor een lekkere warme uitstraling. Daarnaast beschikken sommige poefs over opbergruimte waardoor je hier gemakkelijk sierkussens of een plaid in op kan bergen. In de collectie van Houss.nl vind je poefs die erg veelzijdig te gebruiken zijn, welke gebreide poef heeft jouw voorkeur?

Je poef bestellen bij Houss.nl

Het bestellen van de gebreide poef die jij op het oog hebt gaat eenvoudig en snel via onze online woonwinkel. Hier kan je gemakkelijk producten uit voorraad bestellen, wanneer je voor 21:00 besteld hebt kan je het product al de volgende werkdag thuis verwachten! Heb je vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.