• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ronde poef

Merken

Een poef is een populair item dat veel gebruikt wordt in woonkamers. Een poef is heerlijk te gebruiken als voetenbankje als je even lekker aan het relaxen bent op de bank voor de tv, maar ook als bijzettafeltje is een poef erg goed te gebruiken. Wanneer je de poef als bijzettafel wilt gebruiken raden we je aan om er een dienblad op te plaatsen. Een populair model voor een poef is de ronde variant, perfect om wat ruimte te besparen in je interieur! Kijk eens gauw in onze ruime collectie en kies je favoriete ronde poef.

Speelse uitstraling met een ronde poef

Een ronde poef zorgt ervoor dat je interieur een speelse en vrolijke uitstraling krijgt. De ronde poefs die je in de collectie van Houss.nl tegenkomt verschillen allen van design en materiaal, hierdoor kan je gemakkelijk een sfeer creëren in je woning die jij fijn en wenselijk vind. In onze collectie vind je bijvoorbeeld ronde poefs van fluweel, deze zijn heerlijk zacht en perfect om te gebruiken als voetenbankje. Een poef is daarnaast ook erg goed te gebruiken als extra zitplaats in je woonkamer, erg handig voor wanneer er visite langs komt!

Diverse materialen

 Hierboven bespraken we al even de ronde poef die gemaakt is van fluweel, maar naast fluweel zijn er uiteraard nog vele poefs die gemaakt zijn van andere materialen. Hierbij kan je denken aan gebreide poefen, poefen van jute maar ook poefen die gemaakt zijn van rotan. Een poef van rotan zorgt ervoor dat je de natuur in huis haalt, hiermee creëer je een gezellige en huiselijke sfeer in je woning. De poef van rotan is in combinatie met een dienblad erg goed te gebruiken als bijzettafeltje in de woonkamer. Op deze manier creëer je in een handomdraai een hoop extra ruimte in de woonruimte om de lekkerste hapjes en drankjes op te plaatsen. Zet de poef voor deze toepassing bijvoorbeeld naast de bank of je favoriete stoel, hierdoor ontstaat een leuke uitstraling!

Ronde poef als salontafel

Een poef is voor allerlei toepassingen te gebruiken, zo ook als salontafel. Een salontafel is groter dan een bijzettafel en neemt vaak een centrale plek in de woonkamer in. Een grote poef is hiervoor erg geschikt, hier is vanzelfsprekend meer ruimte voor decoratie en hapjes en drankjes. Wil je de poef als bijzet- of salontafel gebruiken? Dan raden we je aan om hier een dienblad op te plaatsen, hierdoor voorkom je knoeien en het geeft een leuke uitstraling. Bij Houss.nl vind je hier veel geschikte dienbladen voor!