• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vierkante poef

Merken

Vierkante poefs zijn erg populair door hun enorme veelzijdigheid. Met een poef kan je een hoop functies in de woonkamer, en ook in andere ruimtes, vervullen. Hierbij kan je denken aan die van voetenbank, bijzettafeltje, extra zitplek en ook puur ter decoratie. Bij Houss.nl vind je een ruim assortiment vierkante poefs die voor al deze toepassingen geschikt zijn, de poefs zijn beschikbaar in verschillende formaten en stijlen zodat er voor jouw woning en smaak altijd een geschikte poef tussen zit!

Diverse stijlen

Doordat er tegenwoordig onnoembaar veel verschillende interieurstijlen te onderscheiden zijn, zijn er ook een hoop verschillende vierkante poefs verkrijgbaar. Deze poefs worden geleverd in verschillende kleuren en formaten, hierdoor is er voor iedere woning en voor ieders smaak wel een geschikte poef beschikbaar. In onze collectie vind je poefs die gemaakt zijn van diverse materialen als bijvoorbeeld katoen, stof en polyester. Deze stoffen hebben een universele uitstraling waardoor ze goed te combineren zijn met verschillende interieurstijlen. De poefs worden onder andere geleverd in de kleuren rood, groen en grijs. Met deze basiskleuren kan je goed uit de voeten in verschillende woonstijlen, deze kleuren zijn namelijk goed te combineren met allerlei andere kleuren en stijlen.

Vierkante poef als bijzettafel

Een vierkante poef is dankzij de vorm en het daarbij behorende oppervlak erg geschikt om te gebruiken als bijzettafel, helemaal in combinatie met een vierkant dienblad. Een vierkant dienblad zorgt ervoor dat er geen schade door eten en drinken aan de poef kan ontstaan en het zorgt voor een stabiele ondergrond voor bijvoorbeeld een glas drinken. Een vierkante design poef met een mooi dienblad van Houss.nl zorgt voor een prachtige uitstraling, dit is een erg leuk alternatief voor wanneer een bijzettafel je wat te gewoon is!

Naast het gebruik van een vierkante poef als bijzettafel is een dergelijke poef ook geschikt voor tal van andere toepassingen. Zo is een vierkante poef erg geschikt om te gebruiken als extra zitplek, erg handig wanneer er visite over de vloer komt! De poef pak je er gemakkelijk bij en in een handomdraai creëer je zo extra zitplaatsen. Natuurlijk is de vierkante poef ook geschikt als voetenbankje voor de bank of voor je favoriete stoel. De poefs van Houss.nl zijn dus geschikt voor tal van toepassingen, welke toepassing heb jij ervoor in gedachten?

Je favoriete poef bestellen bij Houss.nl

Heb je jouw lievelingspoef gevonden en wil je deze bestellen? Dit kan eenvoudig en veilig via onze webshop. We leveren de meeste producten uit voorraad, hierdoor is een snelle levering een zekerheid. Ook voor andere soorten poefs, zoals een ronde poef en ook een leren poef, ben je bij Houss.nl aan het juiste adres.