• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Broodplanken

Merken
€19,95 €14,96
+

Broodplank

Een broodplank in huis is een trend van het moment. Een broodplank is een prachtige tafelaccessoire, maar wordt ook steeds meer als woondecoratie gebruikt. Je kunt hiermee op een eenvoudige en stijlvolle wijze allerlei lekkernijen presenteren. Ook zie je de broodplank steeds meer terugkomen als woondecoratie. Bijvoorbeeld hangend aan een wildrek of in combinatie met andere woonaccessoires. In de koken & tafelen shop van Houss.nl kun je een grote diversiteit aan broodplanken vinden. Van echte design broodplanken tot aan huis, tuin en keuken plankjes.

Merken

In onze webshop kun je verschillende broodplanken kopen van bekende design merken. Een merk zoals Nordal levert geweldige en bijzondere exemplaren, die ook erg leuk zijn om cadeau te doen. Pt, levert heerlijke kleurrijke planken en natuurlijk zijn er nog vele andere woonmerken verkrijgbaar.

Tafelaccessoires

Je kunt vanzelfsprekend ook nog veel andere tafelaccessoires in onze webshop bestellen. Tafeldecoratie zoals etagères, onderzetters, placemats en dienbladen. Allerlei productcategorieën die ook geschikt zijn om lekkernijen mee te kunnen presenteren. Kijk gerust een rond en laat je inspireren door ons ruime assortiment.