• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dienbladen

Merken
€29,95 €22,46
+

Dienbladen zijn populaire items voor in huis. Een dienblad is erg handig om lekkernijen en drankjes op te serveren, maar is ook een perfect item om je interieur mee te decoreren. Een aantal dienbladen zijn perfect voor het serveren van lekkere hapjes en drankje. Je kunt alles ineenkeer meenemen, wat natuurlijk erg prettig is. Daarnaast zijn een aantal modellen meer geschikt om als decoratie te gebruiken. Deze kun je bijvoorbeeld combineren met andere woonaccessoires zoals bijvoorbeeld etagères, kandelaars of lantaarns. Op Houss.nl zijn veel modellen verkrijgbaar in verschillende maten, soorten en kleuren.

Soorten dienbladen

Wil je een dienblad kopen, dan is het handig om van te voren te bepalen, waarvoor je deze wilt gebruiken. Een vierkant dienblad of een rond dienblad zijn de meest voorkomende soorten. Erg populair is een groot dienblad in bijvoorbeeld de houten of metalen versie. Een houten dienblad past bijvoorbeeld perfect in een landelijk interieur, terwijl een metalen dienblad over het algemeen beter past in een stoer of modern interieur.

Dienbladen in allerlei afmetingen

Dienbladen zijn te verkrijgen in vele verschillende afmetingen. De meest voorkomende afmetingen zijn:

  • Dienblad 50x50 cm
  • Dienblad 60x60 cm
  • Dienblad 70x70 cm
  • Dienblad 80x80 cm
  • Dienblad 90x90 cm

In de webshop van Houss.nl zijn een veel verschillende exemplaren verkrijgbaar in de bovenstaande afmetingen. Daarnaast kun je kiezen uit items van verschillende populaire woonmerken. Bestel bijvoorbeeld een groot rond dienblad van Nordal of een groot vierkant dienblad van PTMD Collection. Daarnaast zijn erg genoeg andere exemplaren verkrijgbaar van merken zoals Bloomingville, Hübsch en Riverdale. Kijk eens rustig rond in onze shop en vind jou favoriete items.