• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Etagères

Merken
€69,95 €39,95
+
€69,95 €39,95
+

Een etagère is een fijne accessoire voor op tafel. Je kunt op een leuke manier lekkernijen mee presenteren aan je gezelschap. Een etagère wordt gebruikt voor vele verschillende doeleinden. Voor feestjes om allerlei lekkernijen te laten presenteren, maar ook tijdens een diner om bijvoorbeeld vleeswaren op te presenteren. Een etagère is samen een dienblad de meest populaire manier om lekkernijen op tafel te kunnen presenteren. Daarnaast is het ook nog eens een tafelaccessoire die voor veel gezelligheid zorgt.

Verschillende soorten en maten

Er zijn verschillende soorten en maten etagères te verkrijgen. Zo zijn er etagères met één plateau, twee plateaus en grote met meerdere plateaus. Deze grote etagères zijn echte blikvangers tijdens bijvoorbeeld een feestje of trouwerij. Je kunt diverse grote soorten van merken zoals J-Line, PTMD Collection en Nordal in onze shop bestellen.

Houten etagère

Een houten etagère is één van de meest populaire soorten onder de etagères. Deze zie je vaak terug in een sfeervolle ruime. In onze collectie hebben wij een groot aantal van deze houten exemplaren. Merken zoals Countryfield en Riverdale.

Tafelpresentatie

Er zijn natuurlijk vele verschillende tafelaccessoires om lekkernijen mee te presenteren. Bijvoorbeeld dienbladen, broodplanken en serviesgoed. In de webshop van Houss.nl kun je veel verschillende tafelaccessoires bestellen. Er zal ongetwijfeld een geschikte tafelaccessoire voor jou te vinden zijn.