• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Servies

Merken

Wat is er nou mooier dan een gedekte tafel met daar op een prachtig servies.Tegenwoordig hoef je niet meer je hele servies in één kleur of stijl te hebben maar je mag van alles met elkaar combineren! Een beetje kleur in je serviesgoed geeft je tafel al snel een heleboel sfeer. Servies is niet alleen leuk voor je gedekte tafel maar is ook ontzettend mooi om tentoon te stellen in je keuken, in je vitrinekast of gewoon op een leuke etagère. Op Houss.nl zijn vele verschillende soorten en kleuren serviezen verkrijgbaar. Van theeservies zoals een theepot of theekop tot aan eetservies zoals borden en mokken.

Serviessoorten

Serviezen zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten. Van theeservies zoals een theepot of theekop tot aan eetservies zoals borden en mokken. In onze webshop vindt je serviezen gemaakt van aardewerk, keramiek en porselein. Vooral het porselein servies blijft een tijdloos soort. Porselein servies is hierdoor ideaal als je niet om het jaar een nieuwe collectie wilt aanschaffen. Daarnaast zijn er vele verschillende kleuren en soorten te vinden in de webshop. Erg populair is wit servies, maar ook zwart servies of gekleurd servies zijn erg populair. Het is maar net welke interieurstijl jij in je woning hebt.

Servies kopen

Er zijn zoveel verschillende soorten servies verkrijgbaar, dat je het nooit allemaal ineenkeer kunt aanschaffen. Het meest ideale plaatje is dat je vanzelfsprekend alle soorten servies hebt. Maar dit is natuurlijk een kostbaar plaatje. Het leuke aan servies is dat je het beetje bij beetje aan kunt schaffen waardoor je serviescollectie steeds groter wordt. Daarnaast is het ook erg leuk om collectie van bepaalde merken te verzamelen. Zo is het Riverdale servies erg populair onder de echte liefhebbers. Daarnaast is servies ook erg leuk om cadeau te doen. Doe bijvoorbeeld een prachtige theepot cadeau aan jou jarige kennis. Op Houss.nl vind je veel verschillende soorten servies. Hierdoor zul je ongetwijfeld jou favoriete exemplaren vinden. Mocht je opzoek zijn naar een specifieke collectie, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Wij zullen jou dan zo goed mogelijk proberen te helpen.