• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mokken

Merken

Er is niets leuker dan je koffie of thee op te drinken met een mooie mok. Mokken zijn dan ook onmisbaar in je servies. Een mok is functioneel en je kunt er alle soorten dranken mee op drinken. Doorgaans wordt een mok gebruikt voor het drinken van koffie, thee of bijvoorbeeld chocolademelk. Op Houss.nl vind je mokken in allerlei verschillende formaten, kleuren en prints. Op Houss.nl vind je een veel leuke mokken van diverse topmerken.

Koffiemokken blijven onmisbaar

Ook koffiemokken vind je in onze webshop in veel verschillende varianten. Zo zijn er grote koffiemokken verkrijgbaar, maar ook kleinere exemplaren. Voor praktisch gebruik is het handig om verschillende formaten te hebben. Het komt weleens voor dat je zin hebt in veel koffie, maar als je snel moet is het juist handig een kleine mok te nemen. Ook theemokken en cappuccino mokken zijn erg populair. Lekker languit voor de tv met een theemok is toch heerlijk.

Grote mokken zijn erg populair

Koffie of theedrinken in een grote mok is erg populair. Hoe groter de mok, hoe beter! Het voordeel aan een grote mok is dat je niet telkens nieuwe koffie of thee hoeft te halen. Daarnaast is een grote mok ook een echte blikvanger op tafel. In onze webshop vind je veel grote mokken van merken zoals Riverdale en Bloomingville. Vooral de Riverdale mokken zijn erg populair. Daarnaast kun je ook veel bijpassend serviesgoed vinden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een complete serviescollectie van een merk aan te schaffen. Hierdoor heb je alles in dezelfde stijl, wat natuurlijk voor een mooie uitstraling in je eetkamer zorgt. In onze shop kun je dan ook kiezen uit allerlei borden, theepotten, etagères en nog veel meer serviesgoed.