• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Theepotten

Merken
€28,95 €21,71
+

Theepot

Een theepot is een musthave voor de theeliefhebber. Met een theepot kun je perfect jou favoriete thee inschenken of warm houden. Theepotten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo heb je exemplaren die ervoor zorgen dat de thee warm blijft, maar zijn er ook theepotten die meer dienen ter decoratie. Op Houss.nl vindt je van beide soorten een ruim aantal exemplaren.

Glazen theepot

Een glazen theepot is één van de meest populaire modellen theepotten. Het leuke van een glazen theepot is dat je de thee in de pot ziet. Zo kun je gemakkelijk zien of het theezakje nog even moet blijven zitten of dat je deze er al uit kunt halen. Kies voor een glazen theepot als je een echte blikvanger op je tafel wilt.

Gietijzeren theepot

Een gietijzeren theepot is een ideaal als je de thee warm wilt houden. Als je bijvoorbeeld middenin een leuke film zit en je wilt niet telkens weglopen, dan is een gietijzeren theepot perfect. Door het gietijzer blijft de thee zeer warm, waardoor je niet telkens opnieuw water hoeft te koken. Een populair model is de gietijzeren theepot is van .

Merken assortiment theepotten

Houss.nl heeft een groot merkenassortiment, waar je de mooiste theepotten kunt vinden. Populair zijn bijvoorbeeld de theepotten van Bloomingville & Riverdale. Deze potten zijn voorzien van unieke prints en kleuren, waardoor ze erg geliefd zijn. Naast een groot assortiment theepotten vind je bij ons een groot aanbod servies