• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Houten bijzettafel

Merken
€149,95 €129,95
+
€149,95 €99,95
+

Houten woonartikelen zijn door hun veelzijdigheid erg populair gebleken, hout wordt bij vrijwel ieder interieur wel op een bepaalde manier toegepast. Hout heeft van nature een warme en gemoedelijke uitstraling waardoor het altijd een welkome aanwinst is in iedere woning. Een houten bijzettafel in je woonkamer zorgt bijvoorbeeld al voor een leuke sfeer, daarnaast haal je een erg multifunctioneel item in huis. Op deze manier combineer je functionaliteit en design, een absolute toptoevoeging aan je woonaccessoires dus! Kijk gauw eens in de collectie van Houss.nl en kies je favoriete houten bijzettafel.

Natuurlijke uitstraling

Dankzij de natuurlijke uitstraling van houten woonproducten creëer je een warme en gezellige sfeer in je woning. In de collectie van Houss.nl vind je diverse houten bijzettafels die erg geschikt zijn om een dergelijke sfeer neer te zetten in verschillende interieurstijlen. De houten bijzettafels zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende stijlen, van erg natuurlijk uitziende bijzettafels tot wat meer robuustere uitvoeringen. Hierdoor kan je gemakkelijk een geschikte bijzettafel vinden die bij jouw smaak en voorkeuren past en die geschikt is voor jouw favoriete woonstijl. Een eigenschap die al deze bijzettafels delen is dat er een natuurlijke uitstraling van uit gaat die het een geschikt item maakt om te combineren met allerlei decoratieve woonaccessoires!

Houten bijzettafels combineren

Een voordeel van een bijzettafel is het geringe formaat, hierdoor kan je makkelijk het tafeltje erbij pakken wanneer je deze nodig hebt en weer aan de kant zetten als hij overbodig is. Dit kan echter ook een valkuil vormen, wanneer je een bijzettafel namelijk als salontafel wilt inzetten kan je wel eens tegen het probleem aanlopen dat je te weinig ruimte overhoudt voor zaken als eten en drinken. Om dit probleem uit de weg te gaan is het een leuk idee om een aantal kleinere bijzettafels te combineren, hiermee creëer je een speelse sfeer en heb  je de mogelijkheid om je interieur uniek te maken. De combinatie die je maakt kan bestaan uit verschillende vormen, zo is de combinatie van een vierkante houten bijzettafel en een ronde houten bijzettafel absoluut geen uitzondering. Door verschillende vormen te combineren creëer je een unieke uitstraling!

De beste kwaliteit

De producten van Houss.nl worden uitsluitend geleverd door merken die streven naar de beste kwaliteit en er alles aan doen om een design product te ontwikkelen. Onze houten bijzettafels worden onder andere geleverd door Riverdale, een bekende naam in de branche. Riverdale heeft jarenlang ervaring in het ontwikkelen en produceren van de mooiste woonartikelen. Bij Houss.nl vind je vele producten van bijvoorbeeld Riverdale die goed bij de houten bijzettafels passen, hierdoor kan je een mooie sfeer creëren met artikelen die goed op elkaar aansluiten!