• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële bijzettafel

Merken

De industriële woonstijl wordt veel toegepast in ruime, open woningen waarin veel herkenbare materialen als metaal en beton gebruikt worden. De meubels en woonaccessoires zijn goed te onderscheiden door hun herkenbare constructies waar het oog vooral op functionaliteit is gelegd. Ondanks dat de industriële stijl traditioneel veel in open ruimtes wordt gebruikt, kan het ook erg goed in een andersoortige woonruimte. Bij Houss.nl vind je vele woonartikelen die je uitstekend kan gebruiken om een industriële sfeer te creëren in je woning. Onze industriële bijzettafels zorgen bijvoorbeeld meteen voor een stoere en robuuste uitstraling!

Industriële materialen

De traditionele materialen die veel gebruikt worden bij de industriële woonstijl zie je uiteraard ook terugkomen bij de industriële bijzettafels. Materiaal als metaal komt veel voor bij deze stijl waardoor het erg goed te herkennen is. De industriële bijzettafels van Houss.nl zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en formaten. Zo zijn er metalen industriële bijzettafels, bijzettafels waarbij hout en metaal gecombineerd worden en ook industriële metalen bijzettafels met een glazen tafelblad. De keuze voor een bepaalde uitvoering is afhankelijk van de rest van het interieur en uiteraard ook van de eigen smaak. Wanneer de rest van het interieur al erg industrieel vormgegeven is, is het aan te raden om een bijzettafel te kiezen waarbij hout met metaal gecombineerd wordt. Dit zorgt voor een warm en gezellig element die de soms kille sfeer van het industriële wonen doorbreekt!

Het juiste formaat

Het formaat van de industriële bijzettafel die je kiest is afhankelijk van de toepassing die je voor de tafel in gedachten hebt. Wil je de bijzettafel voornamelijk gebruiken om decoratieve items op te plaatsen? Dan is het formaat wellicht minder van belang, een grote industriële bijzettafel biedt in deze situatie wel een voordeel doordat de decoratie hierdoor beter in het zicht staat. Wanneer je de bijzettafel in de woonkamer wilt gebruiken als plekje om eten en drinken een plekje te geven is het aan te raden om te kiezen voor een iets hoger model, dit maakt het gemakkelijker om naar de tafel toe te reiken. In de collectie van Houss.nl vind je industriële bijzettafels in allerlei formaten, geschikt voor nagenoeg ieder doeleinde!

Je industriële bijzettafel bestellen

Heb je uit onze collectie een geschikte industriële bijzettafel voor jouw interieur gevonden? Deze kan je eenvoudig en veilig bestellen in onze online woonwinkel. Doordat de meeste producten uit voorraad geleverd worden ben je verzekerd van een snelle levering. Afhankelijk van het formaat van het product kan je je bestelling, indien voor 21:00 besteld, al de volgende werkdag in huis verwachten!