• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Glazen salontafel

Merken

Glazen salontafels worden al tijdenlang gebruikt in woonkamers om gelegenheid te creëren om eten en drinken een plek te geven, maar tegenwoordig worden salontafels ook steeds vaker gebruikt om de woonkamer op te fleuren en aan te kleden. In de collectie van Houss.nl vind je vele verschillende soorten salontafels in allerlei soorten en maten, waaronder de glazen salontafels. Glazen salontafels hebben in veel gevallen een exclusief design en zijn erg geschikt om een ruimtelijke indruk in de woonkamer te bewaren. De glazen salontafels van Houss.nl zijn voorzien van een stevige glasplaat in het tafelblad.

Exclusieve glazen salontafels

In onze collectie vind je een groot aantal salontafels met een exclusief en stijlvol design, waaronder glazen salontafels. Onze glazen salontafels van het populaire woonmerk Riverdale hebben een zeer exclusief design. Wil je graag een nog wat exclusievere salontafel? Ga dan voor een glazen salontafel van Riverdale met een gouden kleur! Deze design salontafels staan perfect in een moderne woonkamer waar ze als ware blikvanger zullen functioneren. Met een dergelijke salontafel haal je een woonaccessoire in huis dat het middelpunt van je woonkamer zal vormen, perfect om te gebruiken als pronkstuk in je woning!

Ronde glazen salontafel

In onze collectie zal je diverse ronde glazen salontafels aantreffen. Hierbij wordt het beste van twee werelden gecombineerd, de voordelen van de ronde salontafel en die van de glazen salontafel worden namelijk samengevoegd tot een topproduct. Het grootste voordeel van een glazen salontafel is dat deze door het transparante design nagenoeg overal mee gecombineerd kan worden, hierdoor kan hij gecombineerd worden met allerlei verschillende interieurstijlen. Een alternatief voor een enkele glazen salontafel is het gebruik van een aantal glazen bijzettafeltjes, hiermee creëer je een speels effect en extra ruimte om bijvoorbeeld je boeken op te leggen naast de bank.

Accessoires voor de glazen salontafel

Wanneer je je glazen salontafel in huis hebt en deze graag een beetje wil decoreren, raden we je aan om eens een kijkje in onze webshop te nemen. Hier vind je allerlei geschikte woonaccessoires die je kan combineren met de glazen salontafels uit onze collectie. Je kan bijvoorbeeld denken aan witte woonartikelen als vazen en fotolijstjes. Door woonartikelen met een witte kleur te gebruiken behoud je de lichte en open uitstraling van de glazen salontafel. Aangezien glas een natuurlijke uitstraling heeft worden ook planten en bloemen veel gecombineerd met een glazen salontafel. Hiermee haal je met een vrij simpele toevoeging een leuke sfeer in huis! Met een glazen design salontafel van Houss.nl heb je oneindig veel opties om je woning in te richten.