• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Houten salontafel

Merken

Houten woonartikelen zijn al tijdenlang erg populair gebleken. Hout is namelijk een materiaal dat goed bij allerlei woonstijlen past dankzij de natuurlijke uitstraling, daarnaast zorgt deze zelfde uitstraling voor een gezellige en warme sfeer. Een ruimte waar deze warme sfeer altijd goed van pas komt is de woonkamer. Om een gezellige sfeer in je woonkamer te creëren is een salontafel met houten elementen een erg goede keuze, de salontafel staat namelijk vaak centraal in de ruimte waardoor er veel aandacht op valt. Neem gauw eens een kijkje in onze ruime collectie en kies de houten salontafel die het beste bij jouw interieur past, bestellen bij Houss.nl gaat snel en eenvoudig!

Een natuurlijke uitstraling creëren 

Dankzij de natuurlijke uitstraling die hout heeft passen woonartikelen die van dit materiaal gemaakt zijn in allerlei woonstijlen, het voordeel hiervan is dat je eindeloos kan combineren. De natuurlijke uitstraling van hout heeft als tweede voordeel dat er van nature een warme en gezellige sfeer van uit gaat, dit maakt het een ideaal materiaal om te gebruiken in de woonkamer. Hierbij kan je denken aan allerlei toepassingen, een salontafel is bijvoorbeeld een ideaal meubelstuk om in de woonkamer te plaatsen. De houten salontafels zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, dit houdt in dat je de salontafel kan kiezen die het beste aan jouw wensen en voorkeuren voldoet!

Geschikt voor allerlei interieurstijlen

Houten woonartikelen zijn over het algemeen goed te combineren met nagenoeg iedere woonstijl, echter hangt dit natuurlijk wel af van overige gebruikte materialen en de kleur. Salontafels met een donkerkleurig houten tafelblad en een metalen onderstel passen bijvoorbeeld erg goed bij de industriële woonstijl, waar een lichtkleurige houten salontafel weer meer geschikt is voor de Scandinavische woonstijl. Ook op het gebied van formaat en design is er onderscheid te maken tussen de verschillende interieurstijlen. Zo passen grotere en meer robuuste houten salontafels beter bij de landelijke woonstijl, terwijl de moderne interieurstijlen zich laten kenmerken door strak vormgegeven woonartikelen met duidelijke lijnen. Voor iedere interieurstijl is er bij Houss.nl een geschikte houten salontafel te vinden, kijk dus gerust eens in onze collectie en laat je verrassen door het unieke aanbod!

Houten salontafels van kwaliteitsmerken

De houten design salontafels van Houss.nl worden uitsluitend geleverd door gerenommeerde woonmerken als By-Boo, Riverdale en Bloomingville. Het grote voordeel hiervan is dat je verzekerd bent van een design product van de beste kwaliteit! Al deze producten zijn met zorg en stijl ontworpen en dat zie je gelijk, de houten salontafels zorgen namelijk voor een unieke sfeer in je woning!