• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële salontafel

Merken

Tegenwoordig kan je er bijna niet meer omheen, de industriële woonstijl is ongekend populair. Veel mensen laten zich inspireren door de stoere uitstraling van een industrieel interieur en dat is niet zonder reden! De industriële woonstijl is erg goed te combineren met allerlei woonaccessoires en meubels. Een meubel waar je bij de industriële woonstijl absoluut niet omheen kan is de salontafel. De salontafel staat vaak centraal in een woonkamer en is daardoor erg sfeerbepalend. In een industriële woonstijl wil je natuurlijk ook een salontafel hebben die jouw lievelingsstijl duidelijk naar voren laat komen. De salontafels van tegenwoordig zijn vaak kleiner dan voorheen, het is tegenwoordig namelijk een trend om een aantal kleinere tafels te combineren tot een grotere salontafel. Met deze combinaties kan je je eigen draai aan je interieur geven!

Industriële salontafels in alle soorten en maten

Salontafels zijn er in alle soorten, kleuren en maten. De industriële salontafels van tegenwoordig bestaan vaak uit een metalen onderstel en een houten of metalen tafelblad. Hout en metaal zijn bij uitstek materialen die de industriële uitstraling als geen ander weten over te brengen. Als je een industriële look wilt creëren door een salontafel aan jouw interieur toe te voegen, zit je met een salontafel die gemaakt is van deze materialen bijna altijd goed! Naast het gebruikte materiaal is de vorm en de kleur vaak ook erg van belang bij het uitkiezen van een geschikte industriële salontafel. Zo zie je op een enkele uitzondering na nooit een felgekleurde salontafel in een industrieel interieur. De kleuren die gebruikt worden moeten namelijk goed passen bij de rest van het interieur. Aangezien in een industrieel interieur vaak sobere kleuren als bruin, grijs en zwart is het raadzaam om een salontafel te kiezen die in deze kleuren is uitgevoerd. Om ervoor te zorgen dat het interieur niet te grauw wordt kan je er voor kiezen om een industriële tafel te kiezen met een naturel kleurig houten tafelblad. Een houten tafelblad in deze kleur zorgt namelijk voor een warme sfeer in je interieur, op deze manier zorg je er voor dat de gezelligheid in jouw interieur behouden blijft.

De vorm van de industriële salontafel

Naast de kleur en het gebruikte materiaal is er nog een essentiële factor in het kiezen van de juiste salontafel voor jouw industriële interieur. Deze belangrijke stap is namelijk de vorm van de industriële salontafel. Belangrijk is hier om te bedenken hoe je interieur er uit zal gaan zien na het plaatsen van de tafel. Een ronde salontafel kan namelijk een heel ander beeld geven aan een interieur dan een salontafel met een vierkante vorm. Naast het beeld dat je interieur zal krijgen is het ook belangrijk om te bedenken hoe je de salontafel wilt gaan gebruiken. De ene salontafel leent zich bijvoorbeeld beter voor combinatie met andere industriële salontafels dan de ander. Je kan altijd contact met ons opnemen voor advies voor decoratie of combinatie van je industriële salontafel!