• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ronde salontafel

Merken

De ronde salontafel is weer helemaal terug van weggeweest en zorgen voor gebondenheid in een ruimte. De meeste ruimtes in een huis zijn vaak voorzien van strakke, rechte lijnen. Door een ronde tafel aan een strakke ruimte toe te voegen, worden deze harde lijnen onderbroken. Een ronde salontafel zorgt voor diversiteit in jouw interieur  en daarnaast kun je er natuurlijk ook genoeg spulletjes op kwijt. In onze webshop vind je een groot aantal ronde salontafels verkrijgbaar in alle interieurstijlen. Van alle soorten en kleuren zijn er genoeg exemplaren verkrijgbaar. Van metalen- en houten ronde salontafels tot aan zwarte en witte exemplaren. De keuze is reuze, dus kijk eens rustig rond en vind zo jou favoriete exemplaar.

Ronde salontafel voor in de woonkamer

In de woonkamer mag een salontafel natuurlijk niet ontbreken. Tegenwoordig lijken ronde salontafels en ronde bijzettafels erg veel op elkaar en worden meerdere bijzettafeltjes bij elkaar gebruikt om een set van ronde salontafels te creëren. Kleine ronde tafeltjes zijn erg handig, omdat je ze gemakkelijk van de ene zitplek naar de andere kunt verplaatsen. Een nadeel is dat je er doorgaans wat minder spulletjes op kwijt kunt. Door te gaan voor een grote ronde salontafel kun je meer spullen kwijt en kies je ook een exemplaar die waarschijnlijk veel langer mee gaat met de tijd.

Tip! Set van meerdere ronde salontafeltjes

Door meerdere kleine ronde salontafeltjes te gebruiken ontstaat er een speels effect. Ronde bijzettafels staan ook erg leuk naast de bank of een robuuste fauteuil. Zo heb je jouw drinken en de afstandsbediening altijd binnen handbereik. Ook kun je een ronde salontafel of bijzettafel als decoratietafel laten dienen. Vul een lege hoek in de kamer of de hal op met een ronde salontafel of bijzettafel, zet er een mooie vaas met bloemen op en je hebt weer een sfeervol element aan jouw woonkamer of hal toegevoegd.

Populair! De industriële ronde salontafel is weer helemaal terug

Dat de industriële trend mateloos populaire trend is, is wel duidelijk. Zo ook de salontafels in de industriële stijl. In onze webshop vind je dan ook veel industriële salontafels. Denk aan bekende merken zoals BePureHome, By-Boo en Woood. Stuk voor stuk bieden deze merken grote collecties ronde salontafels. De ronde salontafels van bijvoorbeeld BePureHome en Woood hebben over het algemeen een stoere, industriële uitstraling en zijn vaak van de materialen hout en metaal gemaakt. Hierdoor komt het karakteristieke van de industriële stijl erg goed naar voren. De ronde tafels van Riverdale hebben een klassieke, romantische uitstraling en komen vaak goed tot hun recht in een landelijke interieurstijl. De ronde salontafels van Riverdale zijn voorzien van exclusieve designs, welke een tikkeltje luxe meegeven aan het interieur.