• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Design lampen

Merken
€134,95 €69,95
+

Design lampen

Design lampen zijn lampen die door een stijlvolle of unieke vormgeving een echte blikvanger in de woonruimte zijn. Vaak zijn design lampen van materialen gemaakt die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Hierdoor is een design lamp doorgaans van goede kwaliteit en maakt een design lamp vaak deel uit van de collectie van een topmerk. Op Houss.nl vind je een bijzonder groot aanbod design lampen. Deze design verlichting is verkrijgbaar in veel verschillende varianten en kleuren.

Design lampen van bekende merken

De design lampen die Houss.nl aanbiedt zijn doorgaans van bekende merken als: BePureHome, Bloomingville, By-Boo, HKliving en House Doctor. Het woonmerk BePureHome staat bijvoorbeeld voor stoer, puur en basic met een design-twist. Door de natuurlijke materialen en stoere kleuren die BePureHome toepast op de verlichting en andere interieur items, passen de lampen en overige items in ieder interieur. De lampen van HK Living zijn bijvoorbeeld uniek qua design en kleur en voldoen hierdoor perfect aan de titel design lampen.

Verschillende soorten design lampen

Het assortiment design lampen op Houss bestaat uit verschillende soorten design verlichting. In onze webshop vind je bijvoorbeeld design hanglampen, design wandlampen en design tafellampen van vele topmerken. Zo is er voor iedere smaak en ruimte een geschikte design lamp te krijgen. Een hanglamp is één van de meest gebruikte soorten verlichting en is dan ook een onmisbaar element in een stijlvol interieur. Een design hanglamp kan in verschillende ruimtes van het huis opgehangen worden. Door een design hanglamp toe te voegen in je interieur haal je een echte blikvanger in je interieur.

Wandverlichting kan zorgen voor een ruimtelijk effect. Ze nemen weinig ruimte in beslag en kunnen een ruimte aanzienlijk groter doen lijken. Design wandlampen zorgen voor accentverlichting. Een design wandlamp ondersteund doorgaans de basisverlichting in een interieur. Naast sfeerverlichting kunnen design wandlampen ook functioneel als bijvoorbeeld een nachtlampje gebruiken worden. Om sfeer in een ruimte te creëren zijn design tafellampen bij uitstek geschikt. Design tafellampen kun je door het hele huis gebruiken. Vaak staat een design tafellamp in de vensterbank, op een dressoir of op een bijzettafel. Wil je een bepaalde hoek van de kamer meer aandacht geven, dan kun je hier bijvoorbeeld een design tafellamp in combinatie met leuke woonaccessoires toevoegen. Op deze manier vul je een lege ruimte vaak goed in en creëer je veel sfeer in je woning.

Tips bij het kopen van de perfecte design lamp

Wanneer je een design lamp wilt kopen is het handig om van te voren een aantal zaken op een rijtje te zetten. Bepaal van te voren voor welke ruimte je een design lamp zoekt. Als je dit van te voren goed in kaart heb is het eenvoudiger zoeken naar de juiste lamp. In de keuken is bijvoorbeeld meer licht nodig dan in een woonkamer, dus dan is het handig om voor een design hanglamp boven je eettafel te kiezen.

Daarnaast is het goed om van te voren te bepalen welke stijl je wilt hanteren in je interieur. Het is erg belangrijk om voor een design lamp te kiezen die binnen je interieur past. Zo ontstaat er één geheel met alle andere meubels en accessoires. En als laatste tip willen wij je meegeven dat de stijl en kleur van de design lamp moet overeenkomen met uw interieur, meubels en accessoires.