• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Design hanglampen

Merken
€195,00 €109,95
+
€79,95 €49,95
+
€134,95 €69,95
+

Bij Houss.nl vind je een ruim aanbod design hanglampen van bekende woonmerken als Riverdale en It’s about RoMi. Met hanglampen van deze populaire merken haal je een item in huis dat staat voor stijl en kwaliteit, deze lampen zijn gemaakt van de beste materialen. In onze collectie vind je allerlei soorten design hanglampen, zoals moderne hanglampen en industriële hanglampen. In onze uitgebreide collectie zal je altijd een geschikte lamp vinden voor jouw interieur!

Glazen design hanglamp

Ben je op zoek naar een design hanglamp die gemaakt is van glas en die perfect aansluit op jouw interieur? Kijk dan eens in onze ruime collectie design hanglampen! Hier vind je diverse glazen hanglampen met een schitterende uitstraling die nergens zullen misstaan. Een design hanglamp van glas heeft in veel gevallen een exclusief design waardoor hij goed te combineren is met de moderne woonstijlen. Ben je een liefhebber van glazen designlampen met een strakke uitstraling? Kijk dan eens naar de hanglampen van PTMD!

Modern design

De moderne interieurstijlen laten zich kenmerken door de strakke vormgeving en de sobere, tijdloze kleuren. Daarnaast is een terugkerend aspect in de moderne woonstijl het minimalisme, dit houdt in dat er weinig details op de producten zijn te vinden. Deze kenmerken zie je goed terugkomen bij onze design lampen, de meeste lampen zijn klein van formaat en beschikken over de tijdloze kleuren wit, zwart en grijs. Veel van onze design hanglampen hebben een bolvorm,  ondanks dat deze bol hanglampen van een niet al te groot formaat zijn ze in staat om een ruimte erg goed te verlichten. Bij Houss.nl vind je meerdere hanglampen met een prachtig design, ook hebben we bijzondere lampen in ons assortiment die je woning helemaal uniek kunnen maken!

De plaats van de designlamp

De plek waar je jouw design hanglamp ophangt is uiteraard afhankelijk van waar je verlichting nodig hebt. Design hanglampen worden in de meeste gevallen gebruikt in de woon- en eetkamers, maar je kunt je hanglamp natuurlijk plaatsen waar je dat zelf wil. In specifieke badkamers kan een designlamp gebruikt worden als badkamerlamp, echter zijn niet alle hanglampen hier geschikt voor.

Designlamp bestellen bij Houss.nl

Doordat je bij Houss.nl een grote keuze hebt uit design hanglampen van diverse topmerken zal je er nagenoeg altijd in slagen om een geschikte hanglamp te vinden voor in jouw interieur! Je kan je design hanglamp eenvoudig en snel bestellen bij onze online woonwinkel, doordat wij de meeste artikelen uit voorraad kunnen leveren ben je verzekerd van een snelle levering. Bij Houss.nl vind je naast design hanglampen vele andere soorten woonartikelen!