• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eettafel lampen

Merken
€195,00 €109,95
+

Een eettafel is in veel gevallen een plek van gezelligheid en samenkomst. Om dit nog een extra gezellig tintje mee te geven is een stijlvolle eettafellamp een goede optie. Bij Houss.nl vind je in onze collectie een ruime verzameling van geschikte lampen in allerlei stijlen. Lampen die veel verlichting voortbrengen zijn erg geschikt om te gebruiken boven de eettafel, maar ook als je de voorkeur geeft aan een sfeervoller gedempt licht zit je goed in bij Houss.nl. De lampen uit onze collectie worden geleverd door echte kwaliteitsmerken!

Verschillende stijlen

De uitgebreide collectie van Houss.nl omvat verschillende eettafellampen in diverse stijlen en prijsklassen. De erg populaire industriële stijl is ruim vertegenwoordigd, doordat deze lampen vaak van groot formaat zijn, zijn ze erg geschikt om te gebruiken als eettafellamp. De lamp beslaat dan een groot deel van de tafel waardoor de verlichting gelijkmatig verdeeld wordt. Ook de landelijke stijl is vertegenwoordigd, hanglampen die vervaardigd zijn met natuurlijke materialen kan je veelvuldig terugvinden in onze collectie. Deze lampen hebben in veel gevallen een rustieke uitstraling die goed bij de landelijke sferen past. Naast deze lampen zijn ook de moderne varianten terug te vinden in onze collectie, deze lampen laten zich kenmerken door een strakke vormgeving.

Glazen tafellampen

Een type lamp dat tijdloos is en nooit zal vervelen is de glazen eettafellamp. Deze lamp vind je in diverse stijlen terug in onze collectie, al deze lampen hebben gemeen dat ze vervaardigd zijn met het oog op design en kwaliteit. Dankzij het glas creëren deze hanglampen een schitterend sfeerlicht dat goed in staat is om de gehele eettafel te verlichtingen.

Design lampen

De eettafellampen van Houss.nl zijn van hoge kwaliteit. Dit komt doordat we uitsluitend lampen in onze collectie hebben die afkomstig zijn van gerenommeerde woonmerken. Deze merken hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van designartikelen, waaronder lampen! Met een eettafellamp uit onze collectie ben je dus verzekerd van design, kwaliteit en stijl.

Tip: combineer lampen

Bij de meeste eettafels wordt gebruikt van een of eventueel twee grotere hanglampen om de ruimte te verlichten. Een erg leuk alternatief hiervoor is het plaatsen van meerdere kleine hanglampen. Dit zorgt voor een speels en uniek effect. Gebruik hiervoor verschillende lampen zodat het lichtpatroon uniek wordt, je bent hierdoor in staat om een absoluut uniek interieur te creëren! Voor het creëren van dit unieke patroon zit je bij Houss.nl goed, je vind in onze collectie een groot aantal geschikte lampen om deze look te creëren.