• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HK Living Lampen

Geen producten gevonden...

HK Living lampen

Op dit moment is HK Living één van de populairste woonmerken. HK Living is een Nederlands woonmerk voor stoere verlichting en woonaccessoires en originele meubels, welke is opgericht in 2009. HK Living werkt met een vaste collectie en brengt een paar keer per jaar een verrassende, altijd mooie en vernieuwende collectie uit. Iedere collectie is weer anders, met een eigentijdse en trendy uitstraling. Hoewel de lampen van HK Living ontzettend populair zijn biedt het merk naast verlichting ook erg leuke woonaccessoires en meubels aan. Het assortiment wordt telkens groter en de artikelen van HK Living zie je dan ook overal voorbij komen.

Verkrijgbare HK Living lampen

HK Living heeft veel industriële lampen in het assortiment, welke erg populair zijn. Deze lampen zijn dan ook ware eyecatchers voor het interieur! Naast de industriële lampen brengt HK Living ook keer op keer nieuwe collecties lampen op de markt. De huidige en dan ook zeer populaire collectie bestaat uit rotan lampen met een stoere en Scandinavische twist. De neutrale kleuren die voor de lampen gebruikt worden, zorgen ervoor dat de lampen met in veel interieurstijlen toegepast kunnen worden. Het assortiment op Houss.nl bestaat uit mooie rotan hanglampen of tafellampen en uit stoere industriële hanglampen.

De industriële lampen van HK Living zijn erg populair en zijn dan ook ware eyecatchers voor het interieur! HK Living heeft niet alleen industriële lampen in het assortiment, maar brengt ook keer op keer weer nieuwe collectie lampen op de markt. In de huidige collectie kunt u ook rotan lampen krijgen met een stoere en Scandinavische twist. Door de neutrale kleuren die voor de lampen gebruikt worden, kunnen de lampen met veel verschillende interieurstijlen gecombineerd worden. Het assortiment op Houss.nl bestaat uit mooie rotan hanglampen of tafellampen en uit stoere industriële hanglampen.

Hanglampen van HK Living

De rieten hanglampen met een zwarte of naturel kleur van HK Living zijn echte blikvangers voor uw interieur. Deze hanglampen zijn handgevlochten en beschikken over een uniek design. Dit zorgt er mede voor dat uw interieur ook uniek zal zijn! Daarnaast zijn de Lab lampen van HK Living al jaren een populaire soort lampen. Deze Lab lampen zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en maten. Deze lampen zijn perfect toe te passen in een industrieel interieur. Door het open design krijgt je interieur een ruimtelijke uitstraling en verlicht de hanglamp de ruimte op een sfeervolle manier!

Handgemaakt en uniek

Door het handgemaakte en natuurlijke karakter van vele producten van HK Living, is geen enkel artikel identiek. Dit draagt bij aan schoonheid en charme van de producten en dit zorgt ervoor dat elk artikel uniek is, omdat geen enkel artikel hetzelfde is!