• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële lampen

Merken

Industriële lampen

Industriële lampen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Vroeger werden deze lampen in de industriële stijl veelal gebruikt in grote loodsen of fabriekshallen. Maar tegenwoordig zie je de industriële trend weer helemaal terugkeren. Wel iets anders dan vroeger, maar nog steeds robuust en stoer. De industriële lampen van tegenwoordig zijn stoer en robuust, maar wel tot in de puntjes afgewerkt. Hierdoor krijg je prachtige lampen van goede kwaliteit. Ook Houss.nl heeft ingespeeld op de industriële trend. In onze webshop vind je veel verschillende soorten industriële lampen. Alle soorten zijn nagenoeg wel verkrijgbaar, waardoor je jou complete lampencollectie kunt samenstellen in onze shop.  

Vele verschillende soorten industrie lampen

In onze webshop vind je alle soorten verlichting. Van hanglampen en wandlampen tot aan vloerlampen en tafellampen. Natuurlijk zijn al deze soorten ook verkrijgbaar in de industriële stijl. Zo vind je op Houss.nl fantastisch mooie industriële vloerlampen van het merk BePureHome. Zowel de vloerlamp Spotlight als ook de Hurricane zijn echte eyecatchers voor in huis. Daarnaast vind je op Houss.nl een nog groter aanbod industriële hanglampen. Hanglampen uit de collectie van BePureHome, House Doctor en natuurlijk de eigen collectie van Houss.nl. Het voordeel van onze grote collectie industrie lampen is dat je jou complete lampencollectie kunt samenstellen van eenzelfde merk. Hierdoor creëer je dat alle lampen in jou interieur dezelfde stijl hebben. Dit zorgt vaak voor een prachtige uitstraling in je interieur.

Welke industriële lamp past bij mij

Industrie lampen zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Doorgaans kun je industriële lampen in veel interieurstijlen toepassen. Echter kan de grootte van een lamp wel sfeerbepalend zijn in je interieur. Wil je bijvoorbeeld een echte industriële stijl uitstralen dan zijn de grote opvallende industriële lampen ideaal voor in jou interieur. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een industriële lamp toepassen in een landelijke- of moderne stijl. Vaak is het dan beter om een minder opvallende industriële lamp uit te zoeken. Hierdoor plaats je subtiel een industrie lamp in je interieur, maar zorg je ervoor dat de industriële uitstraling niet de overhand neemt.