• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lampenkappen

Merken

Welke lampenkap past het beste bij jouw lampenvoet of hanglamp? Wanneer je uitgekeken raakt op een lamp in je woning kan je deze heel eenvoudig vernieuwen door er een nieuwe bijpassende lampenkap op te plaatsen. In de collectie van Houss.nl vind je vele soorten lampenkappen, van prachtige rieten lampenkappen tot mooie klassieke stoffen lampenkappen. Voor de landelijke woonstijl hebben we een erg uitgebreid aanbod aan diverse lampenkappen, deze lampenkappen kunnen echter ook goed worden gecombineerd met andere interieurstijlen.

Hanglampenkappen

In onze uitgebreide collectie kom je een ruime keuze aan hanglampenkappen tegen. In diverse vormen zijn deze lampenkappen beschikbaar zodat er voor allerlei hanglampen een geschikte kap te vinden is. Voor de landelijke woonstijl is er een ruime keuze aan rieten lampenkappen. Deze lampenkappen stralen een warme en gezellige sfeer uit die perfect bij de landelijke stijl past.

Lampenkappen staande lamp

Naast een ruime keuze hanglampenkappen vind je bij Houss.nl ook een groot assortiment aan lampenkappen die geschikt zijn voor staande lampen. De lampenkappen voor staande lampen worden geleverd in diverse groottes en in meerdere kleuren. Ook zijn er lampenkappen beschikbaar die over een geschreven tekst op de kap zelf beschikken, dit brengt een verrassende uitstraling met zich mee. Met deze tekst kan je je lamp uniek maken en je onderscheiden van de rest. Hierdoor maak je je interieur helemaal persoonlijk!

Landelijke lampenkappen

Het grootste deel van ons assortiment lampenkappen bestaat uit rieten lampenkappen. Riet is een materiaal dat goed past bij de landelijke woonstijl doordat het een warme natuurlijke uitstraling heeft, hierdoor is het een perfect materiaal voor deze stijl! De landelijke lampenkappen zijn beschikbaar in vele soorten, maten en kleuren. Doordat de keuze groot is kan je een lampenkap uitkiezen die perfect past bij de rest van de lamp. Op deze manier kan je je interieur personaliseren en er je eigen draai aan geven!

Je eigen lamp samen stellen

In onze webshop vind je naast een grote verzameling lampenkappen ook een ruime hoeveelheid lampenvoeten. Dit stelt je in staat om je eigen lamp geheel samen te stellen. Het voordeel van het samenstellen van je eigen lamp is dat hij volledig uniek is, er zal geen andere lamp hetzelfde zijn! Ook kan je je lamp volledig naar eigen inzicht samenstellen, kies de lampenvoet en de lampenkap waarvan jij vind dat ze bij elkaar passen en voeg ze samen voor een schitterende unieke lamp! Voor advies op het gebied van het samenstellen van je eigen lamp kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.