• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Riverdale Lampen

Merken
€179,95 €149,95
+

Riverdale is één van de meest bekende merken in de woonbranche, zowat iedereen is wel eens in contact gekomen met het merk. Riverdale is mode voor het huis, zoals ook haar slogan luidt; ‘Fashionable Living’. Met woonaccessoires voor het gehele huis en interieur kun je van jou huis een thuis maken. De collectie van Riverdale verandert drie keer per jaar en de laatste modetrends worden door designers vertaald naar nieuwe ontwerpen. Op deze manier zorgt Riverdale ervoor dat de collecties altijd met de laatste trends meegaan en kun je iedere keer weer nieuwe lampen kopen die helemaal bij de trend van het moment passen. Essentieel voor de sfeer in je woning is verlichting. Lampen zorgen met de juiste belichting voor sfeer in je interieur.

Hanglampen van Riverdale

Waar je Riverdale lampen normaal gesproken herkend aan de landelijke stijl, is er de laatste tijd veel veranderd. Ook wanneer je van de Scandinavische woonstijl houdt, kun je prima verlichting van Riverdale aan je interieur toevoegen. Het grootste gedeelte van de collectie Riverdale lampen bestaat uit hanglampen. Hanglampen behoren dan ook tot één van de meest gebruikte soorten verlichting. Hanglampen kunnen in veel verschillende ruimtes van het huis opgehangen worden en daarom is het belangrijk dat je voordat je een hanglamp besteld een paar dingen weet. Het is belangrijk om te weten voor welke ruimte de hanglamp bedoeld is en welke sfeer je in de desbetreffende ruimte wilt creëren.

Tafellampen & lampenvoeten

Naast hanglampen verkopen wij ook tafellampen en lampenvoeten in onze Riverdale webshop. Tafellampen worden net als hanglampen door het hele huis gebruikt en zijn naast decoratief ook functioneel. Zo kun je een tafellamp van Riverdale ter decoratie in de hal plaatsen en je visite zal zich bij binnenkomst gelijk welkom voelen! Een tafellamp staat ook erg leuk op een bijzettafel in de woonkamer om extra licht en sfeer in de woonkamer te creëren. Wanneer je de tafellamp functioneel wilt gebruiken, kun je de tafellamp op het nachtkastje naast je bed neerzetten, zodat je ’s avonds nog wat leuke tijdschriften of boeken kunt lezen wanneer je in bed ligt. De tafellampen uit de collectie van Riverdale zijn erg verschillend qua stijl, zodat er voor iedere woonstijl een lamp tussen zit.

De lampenvoeten van Riverdale zijn de ideale accessoire om je eigen lamp samen te stellen. Door een lampenvoet die u aanspreekt te combineren met een bijpassende lampenkap van Riverdale kunt je de lamp helemaal naar eigen smaak maken. Zo heb je altijd een uniek stukje verlichting in je interieur.

Aanraders van de Riverdale lampen collectie

De hanglamp en tafellamp Midar uit de Riverdale collectie zijn echte eyecatchers voor je interieur. De lampen beschikken over een gouden kleur en een stijlvol open design. Door het open design behoudt uw interieur een ruimtelijke uitstraling en wordt het gehele interieur verlicht en niet alleen een bepaalde hoek van de ruimte.