• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafellampen

Merken
€134,95 €49,95
+

Tafellampen

Heb je een tafellamp nodig? Op Houss.nl kun je een fraai assortiment lampen voor op tafel vinden. Merken zoals Bloomingville DK, House Doctor en By-Boo maken deel uit van onze prachtige collectie lampen. Een lamp voor op tafel is een echte sfeermaker voor elke ruimte in huis.

Tafellamp kopen

Een tafellamp zie je vaak op de vensterbank, een dressoir of een bijzettafel. Afhankelijk van waarvoor je de tafellamp nodig hebt, kun je jou favoriet kiezen op basis van kleur, formaat en functionaliteit. Koop je de lamp puur voor design dan is de functionaliteit van de tafellamp veel minder belangrijk. Heb je juist een tafellamp voor het licht nodig, dan is een bureaulamp weer zeer geschikt.

Design tafellampen

Een design tafellamp is een heerlijke lamp voor in huis. De mooiste design tafellampen komen uit de collectie van trendy design merken zoals Bloomingville, Madam Stoltz, Nordal en het prachtige Deense merk House Doctor. Deze trendy woonmerken leveren moderne tafellampen met unieke designs. In onze ruime collectie kun je ongetwijfeld jou favoriete lamp voor op tafel vinden. Kijk rustig rondt en laat je inspireren door ons heerlijke assortiment.