• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële vloerlamp

Merken

De industriële woonstijl is mateloos populair. Deze stoere woonstijl laat zich inspireren door de fabriekshallen en -interieurs van de 19e en 20e eeuw. Hierdoor zie je in veel industriële woningen materialen als metaal en beton veelvuldig terugkomen. Om je industriële interieur helemaal af te maken kan je ervoor kiezen om robuuste verlichting te gebruiken. Een goede optie hiervoor is een industriële vloerlamp. Bij Houss.nl vind je een ruime keuze aan vloerlampen van de beste kwaliteit die zich uitstekend lenen voor de industriële woonstijl.

De industriële woonstijl

De industriële woonstijl is de laatste jaren sterk in populariteit gestegen. Industriële woningen zijn goed te herkennen aan het open design en de strakke vormen, constructiedetails worden niet weggewerkt in het interieur. Typische industriële woonaccessoires zijn bijvoorbeeld metalen lockerkasten en vintage tafels. Bij Houss.nl vind je voor deze woonstijl vele geschikte woonartikelen, waaronder vloerlampen. Industriële vloerlampen zijn vaak groot en erg functioneel, ze zorgen voor veel verlichting in de ruimte dankzij de grote lichtbron. In onze webshop vind je vele industriële items die je goed kan combineren met onze industriële vloerlampen, hiermee kan je je interieur helemaal afmaken!

De uitstraling van de industriële vloerlamp

De typische industriële vloerlamp is gemaakt van metaal en heeft een strak design. Veelvoorkomende kleuren in industriële woonstijlen zijn zwart, wit en grijstinten. Bij de vloerlampen uit onze collectie zie je deze kleuren dan ook veelvuldig terugkomen, hierdoor komt de industriële uitstraling goed naar voren. De gebruikte materialen komen goed naar voren waardoor de lamp een stoere en robuuste uitstraling krijgt. De vloerlampen zijn te verkrijgen in diverse hoogtes waardoor je de lamp van jouw voorkeur kan kiezen.

Topmerken

Met een aankoop bij Houss.nl ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct, de producten uit onze collectie worden namelijk geleverd door de beste woonmerken. Hierbij kan je denken aan merken als Riverdale, PTMD en BePureHome. Naast deze gerenommeerde merken kom je ook onze eigen Houss Living collectie tegen. Deze collectie bestaat uit diverse soorten woonartikelen, waaronder industriële vloerlampen. Houss Living staat voor design en kwaliteit voor betaalbare prijzen!

Driepoot vloerlamp

Er zijn diverse modellen industriële vloerlampen. Een populair model is de zogenaamde filmlamp, dit model heeft een kenmerkend onderstel met drie poten. Dankzij de drie poten staat de lamp zeer stabiel en neemt het een prominente plek in de ruimte in. De filmlamp is voorzien van een grote lampenkap die zorgt voor een brede verspreiding van de lichtval in je interieur. Bij Houss.nl vind je diverse filmlampen die geschikt zijn voor een industrieel interieur!