• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wandlampen

Merken
€134,95 €111,95
+
€109,95 €79,95
+

Wandlampen

Een wandlamp is een ideale lamp voor nagenoeg elke ruimte in huis. Een lamp voor aan de wand kun je overal in huis plaatsen. Van bijvoorbeeld kleine hoekjes tot boven het nachtkastje. In de online woonwinkel van Houss.nl kun je veel design wandlampen kopen van merken zoals Nordal, House Doctor en Bloomingville. Van kleine wandlampjes tot aan grotere lampen kun je eenvoudig in onze webshop bestellen.

Modern, landelijk en design

Er zijn vele verschillende woonstijlen, waardoor er voor elke woonstijl geschikte lampen te vinden zijn in onze shop. Wij hebben design- en moderne wandlampen van merken zoals House Doctor en Bloomingville, maar ook klassieke- en landelijke wandlampen van Nordal en de eigen collectie van Houss Living.

Praktisch en decoratief

Een lamp voor aan de wand kan op twee manieren gebruikt worden. De eerste manier is puur voor praktisch gebruik, zoals een leeslamp boven het nachtkastje. Hierdoor kun je ’s avonds voor het slapengaan nog even een boek lezen. De tweede manier is puur ter decoratief gebruik. Bijvoorbeeld aan de wand in de hal of woonkamer. De wandlamp zorgt hiervoor voor de juiste belichting waardoor je een subtiel sfeerlicht in de kamer creëert.