• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wandlampen

Merken
€109,95 €79,95
+

Een ideale oplossing om je woning te verlichten met beperkte ruimte is het gebruik maken van een wandlamp. Met een wandlamp ben je namelijk in staat om aan iedere wand in je woning verlichting aan te brengen. Doordat wandlampen in de meeste gevallen van een gering formaat zijn kan je er heel gemakkelijk details in je woning mee verlichten, denk bijvoorbeeld aan een gedecoreerde bijzettafel in de hoek van de woonkamer! Wandlampen zijn ook de perfecte verlichting voor in de slaapkamer, denk maar aan een leeslampje.

Industrieel en landelijk

Bij Houss.nl vind je een uitgebreide collectie wandlampen, in allerlei verschillende stijlen. Naast een groot aanbod industriële wandlampen van diverse merken vind je in onze collectie ook een verzakelijk landelijke wandlampen. Door de uitgebreide collectie is er voor iedereen, ongeacht welke woonstijl jouw voorkeur geniet, een geschikte wandlamp te vinden. Kijk ook eens naar onze vintage lampen van bekende merken als It’s about RoMi, deze verrassend veelzijdige wandlampen zullen nergens misstaan!

Design lampen

Ben je op zoek naar een design wandlamp? Dan ben je bij Houss.nl absoluut aan het juiste adres. In onze collectie vind je allerlei moderne en bijzondere wandlampen die geschikt zijn voor gebruik in ruimtes als de slaapkamer, woonkamer en de hal. Doordat de collectie zeer divers is, zijn er voor iedere ruimte meerdere geschikte wandlampen te vinden. Zo zijn de Madrid lampen van het bekende merk It’s about RoMi uitermate geschikt om te gebruiken als nacht- of leeslampje in de slaapkamer, maar ook in de hal zijn deze wandlampen erg goed te gebruiken.

De sfeer van een wandlamp

Als geen andere lamp zijn wandlampen in staat om je woning te voorzien van een gezellig sfeerlicht. Wandlampen kunnen een indirecte verlichting in de ruimte aanbrengen, hierdoor ontstaat een indrukwekkend en warm sfeerlicht die je woonruimte omtovert tot een gemoedelijk interieur! Je kan de meeste wandlampen plaatsen hoe je dit zelf wil, hierdoor ben je in staat om een unieke verlichting te creëren in je woning. Met de wandlampen van Houss.nl haal je een unieke sfeer in huis.

Bestellen bij Houss.nl

Je lievelingsproduct bestellen bij Houss.nl gaat eenvoudig en veilig, via onze online woonwinkel heb je de mogelijkheid om op diverse manieren te betalen. De meeste producten uit onze collectie worden uit voorraad geleverd, hierdoor worden deze producten binnen 24 uur verzonden waardoor je je product zo snel mogelijk in huis hebt. Wanneer je zeker wilt zijn van de levertijd van een product raden we je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice!