• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloerkleden

Merken

Vloerkleden

Een vloerkleed is onmisbaar in een trendy interieur. Door op subtiele wijze een vloerkleed te plaatsen in bijvoorbeeld je woonkamer geef je deze ruimte net dat beetje extra uitstraling, wat de deze ruimte nodig heeft. Op Houss.nl  vind je veel mooie vloerkleden in verschillende maten, kleuren en gemaakt van vele diverse materialen. Woll, leer en zelfs patchwork vloerkleden zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Vloerkleden online

Als je opzoek bent naar design vloerkleden, dan kom je al snel uit bij design merken zoals By-Boo & BePureHome. Op Houss.nl vind je een groot aantal vloerkleden van deze populaire merken.  Het Deense House Doctor levert bijvoorbeeld prachtige moderne vloerkleden en als je opzoek bent naar een vintage vloerkleed dan zijn de exemplaren van By-Boo een juiste keuze. Als je specifiek opzoek bent naar een rond vloerkleed dan raden we je zeker de exemplaren van BePureHome aan. Topkwaliteit gecombineerd met top design.

Soorten en maten vloerkleden

Het is natuurlijk afhankelijk van de ruimte, hoe groot het vloerkleed moet zijn. In onze webshop kun je eenvoudig op maat zoeken, waardoor je gemakkelijk en snel kunt zien of jou favoriete vloerkleed in de juiste afmetingen beschikbaar is. Natuurlijk heb je ook een voorkeur voor materiaal. Ben je opzoek naar een wollen vloerkleed of van een ander materiaal? Ook deze vind je op Houss.nl.

Ronde vloerkleden

Een rond vloerkleed is een trend van het moment. In nagenoeg alle woonbladen zie je prachtige sfeerfoto’s voorbijkomen, waarin een rond vloerkleed is verwerkt. Prachtige trendy exemplaren gemaakt van verschillende materialen. Op Houss.nl shop je eenvoudig jou favoriete ronde vloerkleed online. Ben je daarnaast nog opzoek naar bijpassende woonaccessoires? Deze kun je gemakkelijk vinden in onze webshop.