• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HK Living vloerkleden

Merken

HK Living is een Nederlands merk, welke geïnspireerd is door het verleden. De inspiratie van het verleden wordt gecombineerd met een eclectische twist. Dit betekent dat elementen van meerdere historische stijlen gecombineerd wordt en toegepast wordt op de meubels en accessoires die HK Living ontwerpt. Deze combinatie maakt de collectie van HK Living uniek en zorgt ervoor dat HK Living op dit moment één van de populairste woonmerken is. HK Living werkt altijd met een vaste collectie en brengt een paar keer per jaar een verrassende en vernieuwende collectie uit. De producten hebben altijd een trendy uitstraling en het assortiment van HK Living wordt ook telkens groter. Naast vloerkleden en lampen, biedt het merk ook erg mooie meubels, leuke tafeldecoraties, woonaccessoires en wanddecoraties aan.

Soorten HK Living vloerkleden

Het assortiment HK Living vloerkleden op Houss.nl is erg groot. Wij bieden vloerkleden aan, die verschillen van formaat, kleur, materiaal en vorm. Hieronder lees je welke vloerkleden wij aanbieden en wat de functie van deze vloerkleden kan zijn:

  • Rechthoekige vloerkleden

Rechthoekige vloerkleden passen over het algemeen in elk interieur. Door een vloerkleed in uw interieur te leggen wordt het oog naar het zitgedeelte getrokken en door het vloerkleed krijgt het zitgedeelte een gezellige uitstraling. Leg bijvoorbeeld legergroene vloerkleed van HK Living in de lengte van de woonkamer. Hierdoor laat u de woonkamer langer lijken en door de kleur en het design van het vloerkleed krijgt uw woonkamer een stoere uitstraling. 

Het stijlvolle vloerkleed genaamd Berber is ook erg mooi om een bepaalde ruimte in huis compleet te maken. Het vloerkleed voelt heerlijk zacht aan de voetjes en door hem haaks op een bankstel te leggen, creëer u meer diepte en lijkt de ruimte breder. 

  • Ronde vloerkleden

Wanneer u meer wilt spelen met de ruimte, dan kunt u het beste een rond vloerkleed van HK Living kiezen. De ronde vorm van deze vloerkleden verzacht de harde lijnen in een ruimte. Zo staat het ronde jute patched vloerkleed van HK Living bijvoorbeeld erg leuk in een Scandinavische of industriële woonkamer. Wanneer u dit vloerkleed in uw zithoek legt, worden alle losse onderdelen één geheel. Daarnaast is een vloerkleed ook nog warme isolerend! Dat is natuurlijk altijd handig!

  • Schapenvachten

Naast mooie ronde en rechthoekige vloerkleden heeft HK Living ook ontzettend mooie, warmte uitstralende schapenvachten in de collectie. Deze schapenvachten kunnen als vloerkleed dienen, voor lekkere warme voeten en een winterse touch, maar ze zijn ook heel leuk om over de leuning van een bank of stoel neer te leggen. Hierdoor krijgt het betreffende meubel een hele andere uitstraling.

Handgemaakte vloerkleden van HK Living

De producten van HK Living zijn handgemaakt en hebben een natuurlijk karakter. Daardoor is geen enkel artikel identiek. Dit zorgt ervoor dat geen enkel artikel hetzelfde is en dit draagt bij aan de schoonheid en charme van de producten van HK Living. Ieder product is uniek!