• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wonen

Merken

Wonen

Wonen is een belangrijk begrip. In een land waar mensen voornamelijk in huis leven, hoort deze plek natuurlijk ook perfect te zijn. Je wilt natuurlijk jou eigen woning zo goed mogelijk inrichten helemaal naar je eigen smaak. Hiervoor heb je meubels nodig, maar natuurlijk ook vele accessoires om je interieur dat extra stukje sfeer te geven. Op Houss.nl kun je woonaccessoires, wanddecoratie en meubels vinden voor nagenoeg elke kamer in huis. Of het nou voor de woonkamer, keuken of slaapkamer is, je kunt in de webshop van Houss.nl een groot en divers assortiment vinden.

Woonstijlen

Er zijn vele verschillende woonstijlen te vinden. Op Houss.nl kun je duizenden artikelen en een breed scala aan topmerken vinden, die helemaal aansluiten op jou favoriete woonstijl. Hou je van de landelijke- of brocante woonstijl of hou je juist van strak en modern? Alle woonstijlen zijn te vinden in de online woonwinkel van Houss.nl.

Design woonmerken

Ben je helemaal gek van een bepaald merk met een unieke designstijl, dan is er een grote kans  dat je jou favoriete merk vind in ons assortiment. Onze brede collectie merken bestaat onder andere uit: Bloomingville, House Doctor, By-Boo, Riverdale en BePureHome. Deze design merken komen een paar keer per jaar met een unieke nieuwe collectie. Deze collecties zijn dermate groot dat je jou hele interieur kunt inrichten met artikelen uit dezelfde collectie. Hierdoor krijg je een perfecte homogene stijl met de nieuwste artikelen.

Wooninspiratie

Weet je niet echt wat je nou precies wilt in huis? Op Houss.nl vind je een inspiratieblog waarin door onze bloggers prachtige voorbeelden en tips & tricks vernoemd worden. Je kunt in ons blog enorm veel inspiratie opdoen. Dit zal ongetwijfeld jou keuze makkelijker maken en bij twijfel kun je natuurlijk ook gewoon onze specialisten op de klantenservice vragen.