• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HK Living Servies

Geen producten gevonden...

De focus van HK Living ligt dit seizoen op detail in combinatie met het gebruik van aardetinten. De aardetinten zorgen voor een uitnodigende en warme sfeer. Het servies van HK Living geeft een goed beeld van detail in combinatie met aardetinten en hierdoor komt een hele nieuwe look naar boven. Door het gebruik van aardetinten vindt er een verbetering van de botanische look plaats en in combinatie met hedendaagse invloeden wil het woonmerk HK Living echte blikvangers aanbieden. Het is de bedoeling dat iedereen verliefd wordt op het servies en de modieuze meubels en overige accessoires van HK Living! 

Hoe ziet het assortiment HK Living servies eruit?

De collectie van HK Living servies op Houss.nl bestaat uit keramische espresso kopjes, cappuccino mokken, schaaltjes en ontbijtborden en deze beschikken hoofdzakelijk over aardetinten. Je kunt deze producten los kopen, maar ze zijn ook in sets van vier stuks verkrijgbaar. Deze sets bestaan uit vier verschillende, kopjes, mokjes of schalen die allemaal dezelfde vorm hebben, maar ieder hun eigen kleur. Ook daarin wil HK Living uniek zijn. HK Living is ervan overtuigd dat door de verschillende stijlen en kleuren, ieder huis of interieur uniek zal zijn, waardoor ieder huis of interieur persoonlijkheid krijgt.

Drink een overheerlijke thuisgemaakte cappuccino met een vriendin uit de cappuccino mokken van HK Living en koffie drinken zal altijd een feestje zijn! Wanneer je een complete serviesset van HK Living wilt of zult aanschaffen, kunt u uw tafel helemaal in dezelfde stijl dekken en ontstaat er een prachtig geheel. In onze HK Living shop vindt je het complete servies assortiment waardoor je alles in een keer kunt bestellen. Wel zo makkelijk!

Handgemaakte servies items van HK Living

Ieder product van HK Living is handgemaakt en het grootste gedeelte van de producten beschikt over een natuurlijk karakter. Omdat de producten handgemaakt zijn, is geen enkel artikel identiek en heb je dus altijd net wat anders dan iemand anders in huis. HK Living ziet dit niet als imperfectie, maar dit draagt bij aan de charme en schoonheid van de producten. Uniek zijn, daar draait het uiteindelijk om!