• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kandelaars

Merken
€24,95 €11,50
+
€64,95 €39,95
+
€14,95 €7,95
+

Kandelaars

Een kandelaar doet je altijd een beetje aan vroeger denken. Met kandelaren creëer je een prettig sfeerlicht, ideaal voor romantiek of gezelligheid. In de webshop van Houss.nl kun je veel verschillende soorten kaarsenhouders shoppen. Van grote kandelaars tot aan zilveren- en houten kandelaars van bekende woonmerken zoals PTMD Collection, pt, en Madam Stoltz.

Wandkandelaars

Een wandkandelaar is een van de meest populaire soorten kandelaren. In de online woonwinkel van Houss.nl kun je vele soorten wandkandelaren bestellen. Van klassieke en stoere tot aan wandkandelaren verwerkt in een wandpaneel. Erg populair zijn de wandkandelaren van het Nederlandse woonlabel PTMD Collection.

Houten Kandelaars

Een houten kandelaar is een van de meest gebruikte kandelaren. Je kunt ze overal in je interieur plaatsen en zijn nagenoeg voor elke interieurstijl perfect te gebruiken. Juist voor de liefhebber van stoer en design, zijn de zilveren kandelaars geschikt. De kleur zilver geeft een stoere en elegante uitstraling, iets wat perfect past in een interieur met een stoer design. Alle soorten kandelaren kun je in onze sfeerverlichting shop bestellen.

Kaarsen

Voor het creëren van sfeerlicht heb je natuurlijk ook kaarsen nodig. Naast een groot en divers assortiment kaarsenhouders bieden wij ook een divers aantal kaarsen aan. Van heerlijke geurkaarsen tot aan klassieke kaarsen. Jou favoriete sfeerverlichting shop je in de woonwinkel online van Houss.nl.