• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lantaarns

Merken
€59,95 €34,95
+
€65,00 €29,95
+
Sale
Lene Bjerre Lantaarn Licia - 20x30 cm
Lantaarn Licia - 20x30 cm
€59,95 €25,25
+
€89,95 €49,95
+
€89,95 €39,95
+
€69,95 €32,61
+
Sale
Countryfield Lantaarn Vadis
Lantaarn Vadis
€14,95 €7,20
+

Lantaarns

Een lantaarn is een ideale sfeermaker voor zowel in huis en rondom het huis. Voor zowel de donkere wintermaanden en en tijdens de zwoele zomeravonden is het een ideale accessoire. Op Houss.nl kun je een ruime collectie lantaarns van bekende merken shoppen. Bekende merken zoals Riverdale, PTMD en House Doctor zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Lantaarns voor binnen en buiten

Een lantaarn is geschikt voor zowel binnen als buiten. Voor buiten heb je al snel eentje nodig, die een beetje bestand is tegen de wind. Voor binnen heb je juiste weer eentje nodig die meer sfeerlicht geeft. Zowel binnen- als buiten lantaarns kun je bij ons in ruime aantallen vinden. Afkomstig uit de collecties van trendy merken en gemaakt van de beste materialen. Een lantaarn wordt al snel vergeleken met een windlicht. Een groot verschil bestaat er niet, maar een windlicht is over het algemeen iets kleiner en compacter. Bovendien is een windlicht de perfecte sfeerverlichting voor buiten. Ben je opzoek naar een windlicht, dan kun je op de de windlichtenpagina een prachtige windlicht bestellen. 

Verschillende soorten

Er zijn vele verschillende soorten lantaarns te verkrijgen. In onze collectie kun je lantaarns van hout, metaal en glas bestellen. Houten lantaarns zijn erg populair en passen perfect bij de landelijke woonstijl. Glazen lantaarns zijn juist weer meer geschikt voor de ietwat modernere stijl. Het maakt niet uit wat voor soort, stijl en materiaal je zoekt, je zult ongetwijfeld jou favoriete sfeerverlichting vinden op Houss.nl.