• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sierkussens

Merken

Sierkussens

Een sierkussen is één van de beste woonaccessoires om je huis mee te decoreren en eens flink op te fleuren. Een sierkussen kan een bank of stoel compleet veranderen. Op Houss.nl kun je veel verschillende soorten sierkussens bestellen.

Sierkussens online

Jou favoriete sierkussen online bestellen kan bij Houss.nl. Deze zijn in vele verschillende formaten, stoffen en kleuren te verkrijgen. Zo zijn er vele zachte kussens, als ook kussens voor puur decoratief gebruik te verkrijgen. Het voordeel van online bestellen bij Houss.nl is dat je kunt kiezen uit een groot aantal sierkussens van allerlei bekende merken zoals onder andere Riverdale en By-Boo

Kussenhoezen

Ook bieden wij kussenhoezen en voeringen aan. Je kunt verschillende soorten kussenhoezen shoppen. Voordeel hiervan is dat je een voering naar eigen keuzen kunt bestellen. Hou je van een zachte of juist wat stevigere voering, dan kun je dit zelf kiezen.

Combineer textiel

Als je kussens uitzoekt voor bijvoorbeeld op de bank. Dan is het leuk om deze te combineren met bijvoorbeeld een plaid. Een plaid in dezelfde stijl als het kussen zorgt voor een leuk effect op je bank en bovendien zul je het tijdens de koude winterdagen niet meer koud krijgen.