• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spiegels

Merken
€49,95 €35,00
+
€219,95 €169,95
+
Sale
J-Line Wandspiegel Rond Hout - Ø80 cm
€219,95 €169,95
+
€189,95 €149,95
+
€44,95 €27,95
+
€119,95 €79,00
+
€150,00 €129,95
+
€114,95 €99,95
+

Spiegels

Spiegels zijn onmisbaar in elk huis. Een spiegel is praktisch om bijvoorbeeld je haar of make-up te doen, maar is ook de perfecte accessoire om de desbetreffende ruimte ruimer te laten lijken. Met een spiegel creëer je meer diepte. Hierdoor lijkt de ruimte in huis groter. Door bijvoorbeeld een wandspiegel te gebruiken in een kleine ruimte lijkt deze ruimte een stuk groter. Naast deze praktische functie is een spiegel ook één van de meest onmisbare woonaccessoires. Plaats bijvoorbeeld een grote spiegel in de woonkamer of een prachtige staande spiegel in de slaapkamer. Op Houss.nl kun je spiegels kopen in vele verschillende soorten, maten en kleuren.

Spiegel kopen

In de webshop van Houss.nl kun je vele verschillende spiegels online kopen. Zo heb je landelijke- en brocante spiegels, maar kun je bijvoorbeeld ook een barok spiegel of een grote spiegel bestellen. In de webshop van Houss.nl kun je alle soorten spiegels kopen. Voor de liefhebber van design, klassiek of sfeervol, voor elke woonstijl valt er een favoriet in onze webshop te vinden.

Wandspiegels

Een wandspiegel is één van de meest populaire wanddecoratie. Wandspiegels kom je in nagenoeg iedere ruimte van je huis tegen. Of het nou voor de hal, slaapkamer of badkamer is. Op Houss.nl hebben wij ervoor gezorgd dat je wandspiegels voor alle ruimtes kunt shopppen. Erg populaire spiegels zijn bijvoorbeeld de wandspiegels van House Doctor en Riverdale.

Staande spiegels

Een staande spiegel wordt veel gebruikt op de slaapkamer. Het voordeel van staande spiegels is dat je jezelf van top tot teen kunt bekijken. Kijk bijvoorbeeld snel even in de staande spiegel of je schoenen perfect matchen met je t-shirt of trui. De staande spiegels van HK Living zijn erg populair.

Verschillende modellen en kleuren spiegels

Op Houss.nl vind je veel mooie spiegels. Mooi is voor iedereen verschillend. Zo houdt de ene persoon van een witte spiegel en de andere juist weer van een zwarte. Er zijn genoeg verschillende kleuren in onze webshop verkrijgbaar. Daarnaast heb je ook nog verschillende woonstijlen. Zo kun je in onze webshop landelijke spiegels en brocante spiegels bestellen. Erg mooi vinden wij de houten spiegels in de landelijke stijl van het merk Clayre & Eef. Door een spiegel te combineren met fotolijsten in de dezelfde stijl, creëer je een bijzonder effect.