• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Woondecoratie

Merken
€34,95 €29,95
+
€64,95 €39,95
+
Sale
Houss Living Witte Butlertray - Ø51xH60 cm
€49,95 €35,00
+
Sale
Countryfield Rek Boyce Zwart - Ø33xH112 cm
€139,95 €79,95
+
Sale
Houss Living Rotan Krans - Ø80x15 cm
Rotan Krans - Ø80x15 cm
€99,95 €69,00
+

Woondecoratie

Om je huis in te richten heb je meubels en woondecoratie nodig. Meubels zijn de fundamenten voor een ingericht huis. Woondecoraties zijn de details van je inrichting. Met woondecoratie kun je jou interieur sfeer en stijl geven. In onze webshop kun je veel verschillende decoratie bestellen zoals een decoratie ladder, klokken, sierkussens maar ook de wat minder vaak gebruikte huisdecoratie zoals kransen, butlertray en wildrekken. Op Houss.nl kun je een fraai assortiment woondecoratie online bestellen.

Prachtige design merken

Hou je van de landelijke- of brocante woonstijl of ben juist meer van de stoere of Scandinavische stijl. Wij hebben woonitems voor elke woonstijl in ons assortiment. Modern, klassiek, landelijk en stoer, alles is aanwezig in onze collectie. Ben je juist een merk gerichte shopper? Wij hebben merken zoals Bloomingville, By-Boo, House Doctor, HK Living en Riverdale voor jou.

Shop op stijl, prijs en merk

In onze shop kun je woondecoratie shoppen op woonstijl, prijs en merk. Ben je een liefhebbers van trends of shop je liever goedkoop jou woondecoratie. Op Houss.nl zijn er mogelijkheden zat. Kijk eens rustig rond en laat je inspireren in onze prachtige woonwinkel online.