• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Decoratie ladder

Merken

Een decoratie ladder is een heerlijk item voor in huis. Je ziet een decoratieve ladder steeds meer terugkomen in de bekende woonbladen. Tegenwoordig is het zelfs een trend om een decoratie ladder te gebruiken in je interieur. Op Houss.nl kun kiezen uit een fraai assortiment decoratie ladders. Variërend van metalen decoratie ladders tot aan houten decoratie ladders. Een decoratie ladder kun je ook perfect gebruiken als boekenkast of tijdschriftenrek.

Decoratieve ladder

Een decoratieve ladder is vanuit zichzelf al een erg leuk item om je interieur mee te stijlen, maar om het nog leuker te maken kun je ook verschillende woonaccessoires combineren met een decoratie ladder. Plaats bijvoorbeeld een wandlamp aan de ladder. Of hang een plaid over een trede van de decoratieve ladder. Hiermee voeg je net dat kleine detail toe, wat jou decoratie ladder anders maakt, dan anders. Misschien heb je zelf een leuke oude ladder staan en kun je deze opknappen. En anders kun je in onze webshop kiezen uit tientallen verschillende decoratieve ladders. Wel zo gemakkelijk toch?

Decoratie ladder in verschillende kleuren

Als je op zoekt bent naar een decoratieladder in bepaalde kleur dan komt de Houss Living collectie je daar in tegemoet. Zo’n zijn deze ladders verkrijgbaar in diverse blauwtinten als in het roze of beige. Zo kun je verschillende kleuren, bijvoorbeeld je als je een roze wand hebt, heel mooi combineren met een blauwe ladder. Overigens zijn de beige ladders de laatste tijd ook erg populair geworden. Dit komt omdat ze een zachte uitstraling geven en daardoor romantischer van aard zijn.  

Houten ladder decoratie

Een houten ladder is de meest voorkomende decoratie ladder. Hout geeft een warme uitstraling en is daardoor perfect voor in huis. Deze decoratieve ladders zijn in onze webshop verkrijgbaar in meerdere kleuren en formaten. Shop jou favoriete decoratie ladder op Houss.nl