• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fotolijsten

Merken
€29,95 €14,95
+
€69,95 €39,95
+

Foto's in je interieur zorgen voor een warm en huiselijk gevoel. Je mooiste en meest dierbare herinneringen in een fotolijstje op de mooiste plekken in je huis. Een fotolijst is verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo heb je fotolijsten geschikt voor aan de wand, fotolijstjes voor op een kastje en zelfs meerdere fotolijsten bevestigd aan een decoratie ladder. Op Houss.nl vind je alle soorten fotolijsten in verschillende formaten en kleuren. Deze fotolijsten zijn perfect te combineren met allerlei andere woonaccessoires, waardoor je jou interieur perfect kunt inrichten.

Verschillende soorten fotolijsten

Een multi fotolijst is een grote fotolijst waar meerdere foto's in geplaatst kunnen worden, op deze manier heb je de mooiste foto's gezamenlijk aan de wand te hangen. De multi fotolijst is erg leuk om te vullen met foto's van bijvoorbeeld je vakantie zodat je met één blik vele herinneringen op kunt halen. Er zijn veel standaard modellen te vinden in onze collectie, maar je vindt ook veel kleurrijke modellen die je interieur een echte boost geven.

Veelgebruikt in het interieur zijn houten fotolijsten. De houten fotolijstjes kunnen met vele stijlen gecombineerd worden en zijn ook gemakkelijk om met andere soorten fotolijstjes te combineren. Fotolijsten zijn vaak voorzien van een glasplaat voor de foto om te voorkomen dat de foto verkleurd of vies raakt. Ook zijn er fotolijstjes zonder glasplaat, maar je doet dan verstandig aan om er een foto in de plaatsen die over een beschermlaagje beschikt. Daarnaast zie je ook regelmatig fotolijstjes met een metalen lijst voorbijkomen. Deze zijn perfect te combineren in een modern interieur.

Fotolijst afmetingen

Fotolijsten zijn verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen. Van de meest kleine fotolijstjes tot grote fotolijsten. Gangbare maten voor fotolijsten zijn:

  • 40x60 cm
  • 30x30 cm
  • 30x45 cm
  • 15x20 cm
  • 20x20 cm

Een fotolijst kopen is niet altijd eenvoudig omdat je soms al meerdere fotolijstjes in je interieur hebt en de nieuwe fotolijst moet dan natuurlijk wel perfect passen bij de fotolijsten die je al hebt. Tegenwoordig zijn er enorm veel fotolijsten online te koop en is het gemakkelijk vergelijken. Je kunt hierdoor eenvoudig kiezen en jou favoriete wanddecoratie bestellen.