• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Merken
€64,95 €59,95
+

Kapstokken

Een kapstok zie je voorbijkomen in elke woonruimte. Kapstokken vind je over het algemeen in de entree of hal. Erg handig, want voordat je de deur uitgaat kun je alle benodigde spullen van de kapstok halen en deze meenemen. Op Houss.nl kun je verschillende soorten kapstokken kopen. Zoals onder andere wandkapstokken, staande kapstokken en kinderkapstokken. Alle modellen en soorten kun je in de kapstokken winkel van Houss.nl bestellen.

Design kapstokken

De juiste kapstok kopen kan een lastige opgave zijn. Heb je bijvoorbeeld een kapstok nodig voor een kleine of grote ruimte? Je zal rekening moeten houden met de grootte van de kapstok. Daarnaast heb je ook een kapstok nodig die perfect bij jou interieur past. In onze online woonwinkel kun je veel design kapstokken vinden. Modern, klassiek of landelijk? Alle stijlen zijn verkrijgbaar in onze webshop. Daarnaast kun je ook verschillende modellen in dezelfde stijl shoppen. Je kunt bijvoorbeeld de staande kapstokken en de wandkapstokken van Riverdale met elkaar combineren. Je creëert hierdoor een homogeen en speels effect in je garderobe.

Merk en kwaliteit

Belangrijk bij het uitzoeken van de juiste kapstok is de kwaliteit. De kwaliteit van je garderobe hoort goed te zijn. Je moet namelijk veel jassen kunnen ophangen, zonder dat de kapstok breekt en de jassen telkens op de grond liggen. Op Houss.nl vind je een combinatie van design en kwaliteit. Dit doen wij door artikelen aan te bieden van de beste woonmerken. In onze merkenshop vind je onder andere House Doctor, Umbra, HK Living en Bloomingville. Dit zijn merken waar design en kwaliteit gegarandeerd zijn. Leuk is dat je de kapstokken van deze woonmerken ook kunt combineren met andere woonaccessoires van deze merken. Hierdoor heb je veel artikelen uit dezelfde collectie. Iets wat de stijl van jou interieur ten goede komt.