• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Staande Kapstok

Geen producten gevonden...

Staande Kapstok

Ben je opzoek naar een kapstok voor in de entree? Dan is een staande kapstok voor jou de oplossing. Een staande kapstok is een echte blikvanger in de entree en is daarnaast ideaal om een groot aantal jassen aan op te hangen. Op Houss.nl vind je tientallen verschillende staande kapstokken. Je kunt kiezen uit kleur, materiaal en stijl. Daarnaast kun je een uitgebreide collectie merken vinden, waardoor de kwaliteit van jou aankoop gegarandeerd is.

Collectie staande kapstokken

Op Houss.nl kun je veel verschillende staande kapstokken vinden. Zo kun je van staande kapstokken met een parapluhouder diverse modellen shoppen. Handig om de jassen, sjaals en paraplu’s een vaste plek te geven.  Daarnaast kun je ook kiezen uit prachtige design staande kapstokken. Erg populair zijn de Umbra Flapper staande kapstokken. Dit is een prachtige design kapstok verkrijgbaar in de kleur wit en naturel.

Staande kapstok materialen

Een staande kapstok hoort stevig en robuust te zijn. Daarom kun je op Houss.nl alleen kiezen uit staande kapstokken gemaakt van sterke materialen. Je kunt bijvoorbeeld een houten staande kapstok bestellen, maar ook een staande kapstok gemaakt van RVS of metaal. Ben je opzoek naar een bijpassende wandkapstok? Ook dat kan! Op Houss.nl shop je kapstokken uit dezelfde collectie, waardoor deze perfect matchen in je interieur.