• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klokken

Merken

Een klok is de perfecte accessoire voor in huis. Een klok is niet alleen een handig item om de tijd niet te vergeten, maar met een klok kun je ook nog eens je interieur aankleden. De wandklok passend bij de stijl van jou interieur of een tafelklok voor op het bureau of de schoorsteenmantel.

Design klokken

Als je van plan bent om een klok te kopen, zoek je natuurlijk de klok die perfect bij jou interieurstijl past. Je zult dus een design klok nodig hebben, die jou voorkeur vervuld. Een voorbeeld hiervan is een moderne klok, een landelijke klok of juist een antieke klok. In onze shop kun je een uitgebreid aantal klokken van deze woonstijlen shoppen. Moderne klokken van merken zoals Zusss en Bloomingville. Maar ook landelijke klokken van bijvoorbeeld Riverdale en J-Line.

Grote klokken

Een grote klok aan de wand is de trend van het moment. Grote klokken zijn echte blikvangers aan de muur en bepalen ook gelijk de eerste indruk als iemand de ruimte binnenkomt. In de klokkenwinkel van Houss kun je het grootste aanbod grote klokken van Nederland vinden. Deze grote klokken zijn gemaakt van verschillende materialen zoals metaal en hout. Een grote klok heeft al snel een doorsnede van 60 cm, maar ook hebben wij klokken met een doorsnede van 80 cm, 100 cm en zelfs 110 cm.

Houten klokken

Ook erg populair zijn houten klokken. Een houten klok zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling. Clayre & Eef en J-Line zijn merken in onze collectie, die de mooiste houten klokken leveren. Zoek je een houten klok, dan raden we jou aan, ons aanbod zeker eens te bekijken! Wil je een klok kopen dan ben je in onze online woonwinkel helemaal op de juiste plaats!