• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wandklokken

Merken

Wandklokken

Een wandklok is één van de meest populaire wanddecoratie in huis. Een klok voor aan de wand kun je gerust een onmisbaar item noemen. Op Houss.nl vind je de mooiste klokken en de nieuwste trends van het moment. In de woonwinkel online van Houss.nl kun je een groot aantal wandklokken in vele verschillende stijlen, kleuren en formaten vinden. In onze webshop kun je design wandklokken, landelijke wandklokken en moderne wandklokken bestellen. Wil je een wandklok kopen, dan ben je op Houss.nl op de juiste plek. Ben je daarnaast nog opzoek naar een bijpassende tafelklok? Deze kun je vanzelfsprekend ook in onze webshop bestellen.

Wandklok merken

Opzoek naar een klok van een specifiek merk? In onze shop kun je klokken van tientallen verschillende merken shoppen. Merken zoals Riverdale & Zusss voorzien onze collectie van stoere klokken. Bekende woonlabels zoals J-Line, Clayre & Eef en Countryfield leveren de mooiste landelijke- en houten wandklokken. En natuurlijk kun je nog vele andere klokken vinden van andere bekende en minder bekende woonmerken.

Grote wandklokken

Een trend van het moment is een grote klok aan de wand. Wandklokken met een doorsnede van minimaal 80 cm. Een grote wandklok is een echte blikvanger voor in huis en is de ideale oplossing als je opzoek bent naar leuke wanddecoratie. Een grote wandklok is de perfecte decoratie voor aan de wand, want deze grote wandklok bepaald al snel de stijl van je interieur en is bovendien één van de eerste woonitems die opvalt in jou kamer. Op Houss.nl kun je honderden verschillende wandklokken kopen. Als je nou opzoek bent naar een landelijke wandklok, een design wandklok of juist een houten wandklok? Jou favoriet zal er dus ongetwijfeld bij zitten.