• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koken & Tafelen

Merken
€49,95 €37,46
+
€28,95 €21,71
+

’s avonds gezellig met elkaar eten en de dag bespreken is één van de mooiste momenten van de dag. Heerlijk is het om gezellig onder het genot van een heerlijke maaltijd de dag door te nemen. Om een heerlijk maaltijd te kunnen bereiden, is het prettig dat je de beste kookspullen tot je beschikking hebt. In de online kookwinkel van Houss.nl kun je de beste kookspullen vinden. Van keukengerei, pannen tot aan opbergers voor kruiden. Kijk eens rustig rond in de kookwinkel van Houss.nl en shop de artikelen die je als echte kok nodig hebt.

Tafelpresentatie

Het koken van een maaltijd is één ding, maar het serveren van de heerlijk gekookte maaltijd is minstens zo belangrijk. Om de maaltijd zo leuk mogelijk te kunnen presenteren kun je in onze kookwinkel de leukste tafelpresentatie vinden. Van serviesgoed zoals mokken en theepotten tot aan placemats en broodmanden tot aan onderzetters en wijnglazen. Alle soorten tafeldecoratie kun je in onze online kookwinkel shoppen.

Wijnaccessoires

Het drinken van een goed glas wijn wordt steeds populairder. Niet alleen is een goed glas wijn per dag erg gezond, ook is het erg lekker bij de maaltijd. Erg prettig is het als je de wijn uit een goed wijnglas kunt drinken. Daarom hebben wij een assortiment vol met wijnglazen samengesteld. Drink je liever uit een groot glas of een kleiner wijnglas. Alle soorten en maten kun je op Houss.nl bestellen. Het goed bewaren van wijn is erg belangrijk voor de kwaliteit. Er zijn verzamelaars, maar ook fijnproevers die graag de beste kwaliteit wijn willen. Om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen heb je een goed wijnrek nodig. Een wijnrek waar de wijn liggend bewaard kan worden. Hierop hebben wij ingespeeld door allemaal maar wijnrekken aan te bieden waar de wijn in kan liggen. Dit houdt de kwaliteit goed, zodat jij heerlijk jou wijntje kunt drinken.