• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafeldecoratie

Merken
€29,95 €22,46
+

Tafeldecoratie

De tafel aankleden voor een diner, een feestje of voor een heerlijk ontbijt. Hiervoor zijn tafelaccessoires nodig zoals tafelkleden, onderzetters en placemats. Maar ook de meer decoratieve tafeldecoratie zoals etagères, fruitmanden en broodplanken. In de woonwinkel online van Houss.nlkun je heerlijke items voor op tafel shoppen. De mooiste items van merken zoals House Doctor, pt,Bloomingville en Nordal.

Tafelaccessoires

De meest gangbare tafelaccessoires zijn natuurlijk tafelkleden, onderzetters en placemats. Maar ook servies en koffie & thee mokken kun je gerust onder het kopje tafelaccessoires plaatsen. In de koken & tafelen shop van Houss.nl kun je een fraaie collectie tafelaccessoires vinden. Tafelaccessoires van prachtige trendy design merken. Erg populair is bijvoorbeeld het servies van de bekende woonlabels Countryfield en Bloomingville DK.

Decoratieve tafelpresentatie

Met decoratieve tafelpresentatie bedoelen we etagères, dienbladen en broodplanken. Deze accessoires zijn functioneel, maar ook echte blikvangers voor op je tafel. Ben je opzoek naar leuke items voor op tafel, dan zit je hier goed. Kijk eens rustig rond in onze koken & tafelen shop en bestel de leukste items voor gedekte en stijlvolle tafel op Houss.nl.