• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Placemats

Merken

Placemats

Een placemat dient perfect ter bescherming van beschadigingen of etensresten op tafel, maar is ook de perfecte tafeldecoratie.  Een placemat is de ideale vervanger van een tafelkleed. Je hoeft hierdoor niet de complete tafel te dekken, maar een klein hoekje is genoeg. Op Houss.nl vind je placemats in allerlei verschillende prints, materialen en van vele verschillende merken. Steeds meer populaire interieurmerken vergroten het aantal placemats in haar collecties. Hierdoor kunnen wij het aanbod steeds uitgebreider maken.

Soorten placemats

Met placemats kun je de tafel uistraling geven. Hou je bijvoorbeeld van vrolijkheid, gebruik dan felle kleuren om je tafel flink op te vrolijken. In onze webshop vind je verschillende exemplaren met allerlei opvallende kleuren en prints. Daarnaast zijn er verschillende modellen verkrijgbaar zoals een ronde placemat of een vierkante placemat. Daarnaast zijn onderzetters ook verkrijgbaar in verschillende materialen. Populair zijn de rieten placemats of kurken placemats. In onze webshop zijn verschillende varianten verkrijgbaar.

Placemats online

In de webshop van Houss.nl shop je eenvoudig placemats online. Wij bieden vele verschillende exemplaren van merken zoals OYOY, Lene Bjerre en Bloomingville. Zo biedt het interieurmerk OYOY placemats met bijzondere en unieke prints en zorgen de interieurmerken Lene Bjerre en Bloomingville voor Scandinavisch design in ons aanbod. De placemats die verkrijgbaar zijn in onze webshop zijn dus niet alleen voor praktisch gebruik, ze zien er ook nog een prachtig uit!