• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Manden

Merken
€109,95 €79,95
+

In ieder interieur zijn manden een functionele toevoeging. Manden bieden namelijk veel opbergruimte en als je het handig aanpakt kan je ook nog eens je woonstijl terug laten komen in de mand die je kiest. Zo breng je ook met de functionele woonaccessoires je favoriete stijl over! Op Houss.nl vind je daarom vele soorten manden waardoor er voor ieder interieur de geschikte mand beschikbaar is.

Rieten mand

Rieten woonaccessoires zijn tegenwoordig ongekend populair. Riet kan je namelijk combineren met vele andere materialen waardoor een rieten product niet zal misstaan in welk interieur dan ook. De rieten manden zijn hierop geen uitzondering. Je vind op Houss.nl rieten manden in alle soorten en maten, met opdruk en zonder opdruk, zonder deksel en met deksel. Hierdoor kan je altijd de mand vinden die je zoekt en die het beste bij je interieur past. Rieten manden bieden erg veel opbergruimte en ze weten dit tegelijkertijd erg goed te combineren met het decoratieve aspect. Kijk eens rustig door onze collectie van rieten manden!

Metalen mand

Wanneer je specifiek op zoek bent naar een mand die goed past bij je industriële interieur, raden we je aan om eens te kijken naar een mand die gemaakt is van metaal. Een metalen mand past dankzij zijn vaak robuuste uitstraling goed in de stoere industriële woonstijl waar veel metaal in voor komt. Ook wanneer je niet weg bent van een rieten mand is een metalen mand een goede optie, het overgrote deel van de metalen manden kan je namelijk ook moeiteloos in een andere interieurstijl gebruiken!

Overige manden

Naast de metalen en rieten manden zijn er nog vele soorten manden die gemaakt zijn van andere materialen. Denk bijvoorbeeld eens aan de manden die gemaakt zijn van zeegras! De manden die gemaakt zijn van zeegras zijn erg populair en geschikt voor zowel decoratief als functioneel gebruik. De manden worden gevlochten waardoor ze er strak en stijlvol uitzien.

Opbergmanden

Manden worden natuurlijk vooral gebruikt om opberggelegenheid te creëren. De meeste manden bieden hier voldoende ruimte voor, echter kan het er wel rommelig uitzien wanneer de bovenkant van de mand open is. Hierom is een mand met een deksel een erg goede optie. Dankzij het deksel kan de mand makkelijk worden afgesloten waardoor je de spullen zoals een plaid of sierkussen die in de mand zitten erg eenvoudig uit het zicht kan bewaren. Op het deksel van de mand kan je bijvoorbeeld een plaid leggen om deze te decoreren. De manden met deksel zijn ideaal om te gebruiken in de woon- of badkamer!