• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opbergmanden

Merken

Een opbergmand is bij vele mensen al een onmisbaar woonaccessoire geworden. Het gemak van een opbergmand laat zich kennen door de grote hoeveelheid opbergruimte die een dergelijke opbergmand biedt. Bij Houss.nl hebben we een ruim aanbod opbergmanden die gemaakt zijn van allerlei materialen en beschikbaar zijn in diverse formaten en vormen. In onze ruime collectie vind je manden die geschikt zijn om het speelgoed van je kinderen op te bergen, om je warme plaids in te bewaren en ook om als decoratieve toevoeging in je interieur te functioneren!

Universele manden

Opbergmanden kan je overal gebruiken. Naast de bank voor je kussens en plaids, in de hal voor je sjaals en schoenen, in de slaapkamer als dekenkist of in de badkamer als wasmand, overal komt een mooie opbergmand goed van pas! In onze collectie kom je allerlei opbergmanden die je op diverse plaatsen kan inzetten, deze manden komen in verschillende maten en vormen in ons assortiment voor. Het meeste voorkomende type opbergmand is gemaakt van riet. Dit riet is van zeer hoge kwaliteit waardoor het een lange levensduur heeft en je het lang in je woning kan blijven gebruiken. Een populair model is de rechthoekige rieten opbergmand, deze manden bieden erg veel ruimte aan allerlei spullen en ook in decoratief opzicht zijn deze manden een echte aanwinst voor je woning!

Opbergmanden combineren

Om je interieur uniek en speciaal te maken kan je ervoor kiezen om een aantal manden te combineren, in de collectie van Houss.nl vind je hier een groot aantal geschikte manden voor. Je kan opbergmanden in verschillende formaten en vormen combineren om een leuk en speels effect te creëren. Tegenwoordig zie je steeds vaker een combinatie van verschillende opbergmanden in de hedendaagse interieurstijlen terugkomen. Om je woning uniek te maken raden we je aan om zelf een selectie van verschillende manden te maken, hierdoor ben je verzekerd van een geheel eigen uitstraling. Neem eens een kijkje in onze ruime collectie en maak je favoriete combinatie!

Houss Living opbergmanden

In de collectie van Houss.nl komen opbergmanden van allerlei merken voor, zo ook van ons eigen Houss Living label. Deze productenlijn staat voor kwaliteit en stijl voor een betaalbare prijs. De collectie van Houss Living is zeer divers en omvat niet alleen opbergmanden, je vind namelijk ook vele andere woonaccessoires onder het merk Houss Living. Ben je op zoek naar een schitterende opbergmand die stijl en sfeer toevoegt aan je interieur? Neem dan eens een kijkje in de collectie van Houss Living!