• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rieten Manden

Merken
€129,95 €109,95
+

Rieten manden zijn echte sfeermakers in je interieur.  Een rieten mand is een ideale opbergmand voor in een sfeervol interieur. Op Houss.nl vind je zowel rotan manden als ook manden gemaakt van riet. Rotan is een grover rietsoort. Smaken verschillen, waardoor het perfect is, dat je kunt kiezen uit een rieten- of rotan mand. Op Houss.nl vind je manden van de beste kwaliteit en in verschillende kleuren.

Rieten opbergmanden

Een rieten opbergmand is een populaire opberger. Dit omdat je er veel zware spullen in kunt opbergen. Wel zo fijn natuurlijk. Een rieten mand wordt veel gebruikt als opberger in de woonkamer, maar is ook een ideale opbergmand voor bijvoorbeeld plaids in op de slaapkamer. Op Houss.nl vind je rieten opbergmanden in vele verschillende soorten en maten van vele topmerken. Een aanrader vinden wij dan ook zeker de manden van onze eigen Houss Living co

Rieten manden met deksel

Er zijn verschillenden rieten opbergmanden verkrijgbaar. Het meest populaire model is de rieten mand met deksel. Op Houss.nl kun je tientallen verschillenden soorten en modellen rieten manden met deksel vinden. Deze manden zijn verkrijgbaar in een bruine, witte en grijsbruine kleur.

Witte rieten manden

Op Houss.nl vind je een ruim aanbod witte rieten opbergmanden. Zo zijn er witte rieten opbergmanden met deksel verkrijgbaar, maar ook witte rieten broodmanden. Een witte rieten mand is gemakkelijk toe te passen in meerdere interieurstijlen.

Rieten hondenmanden

Voor de echte dierenliefhebbers zijn er op Houss.nl ook rieten hondenmanden en rieten kattenmanden verkrijgbaar. Een stijlvolle mand voor jou huisdier, wat wil je nog meer. Kijk gerust een rond om jou favoriete rieten hondenmand of rieten kattenmand te vinden in onze webshop.