• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sfeerlichten

Merken

Sfeerlichten zijn onmisbaar in een gezellige woning. Woonaccessoires als windlichten, lantaarns en waxinelichthouders brengen een sfeervol kaarslicht in jouw interieur die zorgt voor warmte en gezelligheid. Bij Houss.nl weten we hoe belangrijk deze sfeer is, daarom hebben we een uitgebreide collectie sfeerverlichting! Kijk eens rustig in onze collectie en vind je favoriete sfeerlicht. Je vind onder andere windlichten, lantaarns en waxinelichthouders in grote en kleine formaten, geschikt voor ieder interieur!

Lantaarns

Lantaarns zijn perfect voor gebruik in je huis, maar ook buiten je huis kan je een lantaarn erg goed gebruiken. De lantaarn is namelijk een afgesloten sfeerverlichting waar je een kaars of waxinelichtje in kan plaatsen. In de collectie van Houss.nl vind je lantaarns van bijvoorbeeld hout en metaal in zowel grote als kleine formaten. De grote lantaarns zijn echte blikvangers en de kleine lantaarns zijn erg geschikt om te combineren met andere woonaccessoires. Combineer een lantaarn en een windlicht in je woonkamer voor een leuk effect!

Windlichten

Het windlicht is oorspronkelijk ontworpen voor buitengebruik, om te zorgen dat de vlam niet werd gedoofd door weersinvloeden zat deze achter het glas. Tegenwoordig zie je windlichten veel terugkomen in interieurstijlen, het windlicht past dankzij zijn sfeervolle licht namelijk erg goed in uiteenlopende interieurstijlen! Het meest voorkomende windlicht is gemaakt van hout en heeft een glazen kaarsenhouder waar je bijvoorbeeld een waxinelicht in kan plaatsen. De houten windlichten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Naast de houten windlichten zijn ook de glazen windlichten erg populair. Er worden veel combinaties gebruikt van hout en glas, in deze gevallen is het framewerk van het windlicht gemaakt van hout en de raampjes van glas. Ook deze windlichten vind je terug in de collectie van Houss.nl!

De leukste sfeerlichtjes met elkaar combineren

De theelichthouders zijn ideale woonaccessoires om kleine, sfeervolle accenten mee aan te brengen in je interieur. Bij Houss.nl vind je theelichthouders in diverse kleuren en formaten. De kleine formaten zijn erg geschikt om te combineren met andere sfeerlichten. Je kan ze bijvoorbeeld combineren met andere theelichthouders in verschillende kleuren, maar ook met een lantaarn of een windlicht. Dankzij het verschil in formaat tussen de theelichthouder en de lantaarn of het windlicht creëer je een speels effect. Ook vind je in onze collectie theelichthouders in een groter formaat die je goed kan gebruiken als decoratie in je interieur.

Je favoriete sfeerlicht bestellen

Wanneer je in onze uitgebreide collectie je favoriete sfeerlicht hebt gevonden, kan je deze eenvoudig online bestellen. Bestel je het product voor 21:00? Dan kan je deze al de volgende werkdag in huis verwachten! Mocht je vragen hebben over een product of over andere zaken, dan kan je ons altijd een mail sturen.