• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kandelaars

Merken

De kandelaar is een woonaccessoire die weer erg in opkomst is. De kandelaar is namelijk geschikt om een hoeveelheid sfeerlicht in je interieur te brengen waardoor je woning een gezellige sfeer krijgt! De kandelaar is van zichzelf al decoratief en is altijd een leuke toevoeging aan je woning. Bij Houss.nl bieden we kandelaars in alle soorten en maten aan waardoor jouw favoriete model er ook bij zit!

Verschillende modellen kandelaars

De kandelaar is natuurlijk een kaarsenhouder en deze komen vaak in vele soorten en maten. De kandelaars die het meeste voorkomen zijn gemaakt van hout en dit model kan in de meeste gevallen slechts een enkele kaars houden waardoor de hoeveelheid sfeerlicht klein is. Wil je een sfeerlicht aanschaffen die meer sfeerverlichting in je interieur brengt? Dan is een kandelaar met meerdere armen of kaarsenhouders een erg goede optie. Deze kandelaar biedt ruimte aan meerdere kaarsen en is daardoor een echte sfeermaker. De bekendste van deze kandelaar soort is de zevenarmige kandelaar die vrij veel voorkomt. Deze kandelaar brengt een hoop kaarslicht in je woning waardoor hij een warme sfeer overbrengt, erg fijn op de donkere winteravonden!

De kleur van je kandelaar

Wanneer je een kandelaar aan wilt schaffen maar niet weet welke kleur je wilt kiezen, hebben we een aantal tips voor je. Wil je een kandelaar die je in meerdere ruimtes in je woning kan gebruiken? Kies dan voor de universele witte of zwarte kleuren. Deze kleuren kunnen goed in bijna elk interieur gebruikt worden waardoor ze de ideale keuze zijn voor een veelzijdig gebruik. Weet je daarentegen goed waar je de kandelaar plaatsen wil en moet deze goed in het oog springen? Dan is de koper- of zilverkleur erg geschikt. Deze kleuren passen daarnaast ook goed in een industrieel interieur als blikvanger! Bij Houss.nl hebben we een uitgebreide collectie kandelaars in diverse kleuren. Daarnaast bieden wij een grote collectie bijpassende lantaarns en windlichten in onze collectie.

Topmerken

Zoals je al duidelijk is geworden zijn er enorm veel soorten kandelaren te krijgen. Naast het model en de kleur is er natuurlijk ook nog onderscheid te maken op het gebied van materiaal. Zo is de houten kandelaar altijd al populair geweest en dankzij de immense populariteit van de industriële woonstijl zijn de metalen kandelaars ook helemaal in. Doordat er zoveel varianten zijn, zijn er ook een hoop aanbieders. De kandelaars uit onze collectie komen stuk voor stuk van topmerken als Riverdale en BePureHome. De producten van deze merken staan garant voor kwaliteit. Mocht je op zoek zijn naar een woonaccessoire die goed bij je kandelaar past, dan kan je in de collectie van het betreffende merk zoeken. Hierdoor vind je altijd wat je zoekt!